Prográmek na změnu verze Windows?
Moderátor: Moderátoři
Prográmek na změnu verze Windows?
Vysvětlím to trochu srozumitelněji: Na starém PC mám windows 98, a potřeboval bych tam nainsalovat novou verzi jednoho programu. Ten program není vůbec náročný na výkon, takže ten počítač i Windows 98 mu bohatě stačí. Ale při instalaci mi to napíše: Tato verze programu už nepodporuje Windows 98.
Takže bych potřeboval nějáký prográmek, který udělá to, že i když mám Win98, tak všem programům se budou "představovat" třeba jako WinXP.
Nevíte o něčem takovém? Nejde mi o žádnou změnu v systému, jenom aby to někde přepsalo ten název operačního systému, odkud si ho berou při instalaci programy.
Instalace programu pod určitou verzí OS přeci není o jejím názvu, ale prostředcích OS, které nainstalovaný program využívá.
I kdyby to šlo přejmenovat, tak to stejně nebude fungovat.
Najdi verzi programu pro požadovaný OS, pokud není, musíš změnit OS.
„Když už člověk jednou je, tak má koukat aby byl. A když kouká, aby byl, a je, tak má být to, co je, a nemá být to, co není, jak tomu v mnoha případech je.“ J. Werich
Jmenují se:
Windows 2000
Windows XP
Windows Vista
Windows 7
a nebo z jiného soudku třeba
MAC
Android
Linux
apod.
„Když už člověk jednou je, tak má koukat aby byl. A když kouká, aby byl, a je, tak má být to, co je, a nemá být to, co není, jak tomu v mnoha případech je.“ J. Werich
Ale starýho psa, novejm kouskům nenaučíš, bohužel..
Kolik má ten Desktop CPU, RAM, HDD Aspol...
http://sourceforge.net/projects/kernelex/