Cyberlink PowerDirector problém

Počítače stolní, notebooky, tablety, tiskárny, scanery a vše, co nějak souvisí s PC

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
josefhajek

Cyberlink PowerDirector problém

#1 Příspěvek od josefhajek »

Zdravím, mam problém s PowerDirectorem. Přesunul jsem zdrojové soubory klipu jinam, jenže při opětovném načtení projektu se mě Powerdirector ptal na cestu souborů, já nechtěně dal Ignore All... A už se mě ten blbec nikdy nezeptá, takže dva dny práce mám uplně v čudu. U jiného projektu se zase zeptá, ale tohodle prostě ne:(

Neví někdo jak tomu programu říct, aby je zase načet?? Zkoušel jsem je importovat zpátky, ale stejně si jich vůbec nevšimne :(
FRANSIMOR
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od FRANSIMOR »

Power direktor si dělá zálohy projektů.tam to není?mě to tak funguje.i když změním původní cestu k souborům tak když mu je z tý zálohy ukážu tak problém je vyřešen.
josefhajek

#3 Příspěvek od josefhajek »

No, já přeinstalovával systém, a ponechal jsem si jenom ten jeden soubor projektu :(
FRANSIMOR
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od FRANSIMOR »

Nebude lepší si projít fora zaměřených na počítače.případně tam se zeptat?tam se podle mne dovíš více.
josefhajek

#5 Příspěvek od josefhajek »

zkusim to :) Ale tohle je přece taky sekce výpočetní technika :D
FRANSIMOR
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od FRANSIMOR »

To je pravda.Ale tady je to spíše víceméně myšleno na opravy.tvůj problém je zas o programu jako takovém.a proto bych zkusil forum na PC.odkazů je na netu hodně a určitě tam odpověd najdeš....
Odpovědět

Zpět na „Výpočetní technika“