Dial.ovladanie na televizor. Na DO je napisane Digital TV
Moderátor: Moderátoři
- tiktak1953
Dial.ovladanie na televizor. Na DO je napisane Digital TV
- tiktak1953
Este ma napadlo skusit DO proti radiu na neviem uz ake vlny,da sa to?
- tiktak1953
tiktak1953 píše:Delong,digital mam ale z rozbitym displayom,takze nic.Rezonator, co si myslel tym kristal?Je tam v plaste nieco ako kristal, ale ci to je naozaj on neviem,byva rozne znaceny vacsinou"X" Napis viac co, a ako to mam zmerat,vdaka.
Je tam niečo také http://www.avelmak.sk/index.php?lm=1239 má to nejaké čislo frekvencie a je keramický takže čo urobí tanier keď spadne na zem? Hladaj šmudlo
- tiktak1953
DELONG,pozrel som si ten odkaz a moze to byt,je to ale v plaste stvorec asi 7x7mm hrubky 3mm,kristal byva vacsinov v kove,preto som sa pytal ci to niekto nevie ,lebo to opravoval.Preto sa pytam,druhi pytaju ,aby sa nemseli trapit,skusat,menit.Aj bez fora ked nebolo som,vy druhi mnohe veci po trapeni opravili .Ja naozaj nemam cas, chodim este robit to drevo pokial nieje taka zima,Ak neverite dam vam obrazky,z akeho jarku vynasame kusky dreva,ako daleko ,to len tak aby ste verili.Kristal viem, ze pracuje na urcitej frekvencii ked sa mu zmani frekvencia napr.aj otrasom ,stane sa pre obvod nepouzitelny.Vacsinou quartzove hod.maju kristal 4.194Mhz alebo 32768Khz,ale aj samo ine. DO som vratil,mozno ho pozriem este.