Datový kabel LOGO Siemens (PLC)
Moderátor: Moderátoři
Datový kabel LOGO Siemens (PLC)
Nemá cenu kupovat.
Je možné komunikaci provést s kabelem pro S5-7 ???
Moc děkuji.
Re: Datový kabel LOGO Siemens (PLC)
Zdravim. Programovaci kabel ma oznaceni 6ED1057-1AA00-0BA0. Cena kolem 3000 Kc. Zakladem je MAX 232, ale na pripojovacim konektoru je jeste dalsi obvod (uprava protokolu?). Jiribadoch píše:Zdravím, nemůžu honem, zjistit jaký typ kabelu potřebuji pro spojení a naprogramování malého LOGO-Siemens přes PC. V zásadě se jedná o jednu jedinou aplikaci SW, a případné úpravy programu v budoucnu.(jedno logo doma)
Nemá cenu kupovat.
Je možné komunikaci provést s kabelem pro S5-7 ???
Moc děkuji.
Nebo jiný typ automatku (levný)? Koukal jsem na :
http://www.seapraha.cz/index.php?action ... th=114_116
Ale je pro mne dost nepřehledný ten SW, ale zase ta cena je zajímavá .
Nemá někdo s tímto typem/značkou zkušenost?
- vladimirek
-
petr_r
petr_r píše:Na netu jsem našel zbastlený kabel na logo, nezkoušel jsem ho ale jsou tam jen optočleny a 232, jestli ho scháníš, můžu nějak poslat
Děkuji za nabídku, ale asi (pokud dostanu povoleni) půjdu do startovací sady. Zvýhodněná cena-Logo+SW+kabel vše orginál za nějakých 5500Kč. Tam mám jistotu, že to bude fungovat a až to nebudu potřebovat, nebo si udělám ten kabel a odzkouším tak ten orginál třeba prodám.
- Přílohy
-
2_LOGO_Interface_1.jpg- LOGO interface
- (39.85 KiB) Staženo 1183 x
-
profichip
-
petrfilipi
http://www.ebay.com/sch/i.html?_from=R40&_trksid=p5197.m570.l1313&_nkw=cable+logo!&_sacat=See-All-Categories#ptm220700448869
Cena okolo 25 USD, k tomu asi DPH a pakárna s placením, resp. +200Kč za služby pošty, nicméně i tak je to mnohem méně než 3000 za úplný origi kabel. Navíc je to i s konektorem do LOGA, což je možná trochu atyp.
Petr Filipi
- MartasBrno