Více wifi klientů na jednu anténu

Počítače stolní, notebooky, tablety, tiskárny, scanery a vše, co nějak souvisí s PC

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
pigeonit

#16 Příspěvek od pigeonit »

RouterOS umí mám dojem jen VirtualAP, ne klienta.
Jak je tam to omezení na 1Mb dělané? Jestli by nestačily jen další IP, bez dalších rádií......
kybler
Kontaktovat uživatele:

#17 Příspěvek od kybler »

Habesan píše:A jak jsi obešel tu MAC restrikci?

airodumpem zjistíš MACy klientů, kteří jsou na AP připojení a pak už není nic jednoduššího, než nastavit svý kartě tu samou. Musíš mít kartu s čipem atheros.
Když všechno selže, přečti návod.
czatlantis

#18 Příspěvek od czatlantis »

a tohle máš jako primární net? jako jsem pro každou srandu, v okolí jsem něco podobnýho taky zkoušel, ale bylo to spíš ze studijních důvodů, protože jakmile se určitá MAC připojila, tak internet nejel nikomu nebo to bylo tak že prošlo 5 paketů, pak jich bylo hromada ztracenejch, pak zase nějaký prošly atd.. Jinak v době kdy nebyla připojená to jelo i 10megabitů
Pokud vychytals nějakou MAC, která se připojí jednou za měsíc, tak to máš dobrý.
PS - jak si seš jistej, že je tam omezení 1mbit na IP? nebude tam třeba problém ještě v něčem jiným (slabá vstupní linka...)
PS2 - můžeš zkusit mít 1 MAC adresu a k ní 2 IP adresy a zkusit rychlost - prakticy řečeno z tvýho clienta přímo do switche a z něj do PCček. Pokud není MAC svázaná s IP a limituje se na IP adresy, tak by to mohlo chodit
kevin_mitnick

#19 Příspěvek od kevin_mitnick »

Jezisku na krizku. Pokud bych se mel takhle s.at, hackovat AP, delat voloviny, riskovat, ze tu MAC uziva nekdo jako ja co stahuje 24/7 - neni k..va jednodussi ZAPLATIT si slusne pripojeni a nemuset resit tyhle nesmysly ??
ok1hga

#20 Příspěvek od ok1hga »

kevin_mitnick píše:neni k..va jednodussi ZAPLATIT si slusne pripojeni a nemuset resit tyhle nesmysly ??

už jsem mu to radil, ale nedá si asi říct . . .
. . . až do doby, než mu dá někdo na kokos . . .
Odpovědět

Zpět na „Výpočetní technika“