Sháním český návod k EZS Summit 3208

Sháníte nebo nabízíte nějaký návod, schéma, manuál, katalogový list (datasheet) ?

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
sunic78

Sháním český návod k EZS Summit 3208

#1 Příspěvek od sunic78 »

Zdravím chlapi a případně dámy, chtěl bych se zeptat zda by náhodou někdo z vás neměl nebo nevěděl kde sehnat návod k této ústředně v českém jazyce? Ústřednu jsem teď vydražil na Aukru a tváří se, že funguje, jen je v ní hrozně složitý programování přes nějaký kódy a bez návodu jsem v pytli. Podařilo se mi sehnat anglickou verzi návodu, ale se svojí angličtinou či spíš neangličtinou jsem namydlenej. Nevěděl by někdo prosím jak na to? Moc díky. sunic

Přesunuto, Killroy
ok1xgi

#2 Příspěvek od ok1xgi »

Tady http://www.aaaalarms.ca/file_source/aaa ... Manual.pdf je to krásně popsaný a s panem Gůglem se ta angličtina dá zvládnout.
Tady je instalační http://www.digisec.hu/letoltesek/telepi ... l/download
Poslední slova před smrtí - Tam není víc jak 12 voltů.
sunic78

#3 Příspěvek od sunic78 »

No moc děkuji aspoň za tohle. Uživatelskej manuál, teda alespoň část z něho jsem našel i v češtině, ale ten instalační se mi podařilo najít jen v angličtině a to ještě jen ofocený do pdfka a tak to do gůglu hodit nešlo.. Ten odkaz cos mi hodil je ale výrazně lepší v tom, že jde z toho pdfka zkopírovat text a v rámci možností jakžtakž gůglem přeložit, i když technický slovíčka jsou i pro pana gůgla trošku oříšek. No pokusím se zapojit veškerou kůru mozkovou a porozumět tomu. Ale i tak moc díky a kdyby přicijen někdo češtinu měl, budu samozřejmě moc rád. A ten návod i instalační si myslím že by existovat v češtině měl, protože menu v klávesnici od tý EZSky co mám doma počeštěný je.
ok1xgi

#4 Příspěvek od ok1xgi »

Zkusit najít kdo to tu prodával....
Poslední slova před smrtí - Tam není víc jak 12 voltů.
Odpovědět

Zpět na „Návody, schémata, manuály, literatura, katalogové listy (pouze pro registrované)“