Narazil som na problem s ktorym si niesom celkom isty ci som spravne urcil zavadu. Prosim poradte ci su moje zavery spravne.
Symptom:
Po zapnuti piska FBT, synchron je uplne rozhodeny a nemam ziaden obraz len sedu obrazovku s rozhodenym synchronaom.
Merania:
Napetia na sekundari aj terciali su v poriadku, pri merani som ale narazil na problem ze do TEA6425 mi videosignal pride, ale na ziadnom vystupe sa neobjavy, napajanie ma v poriadku, po prezreti schemy som prisiel aj na to ze sa nezobrazuje ani OSD, teraz neviem ci sa mam zamerat na vymenu TEA6425, alebo radsej vymenit SDA5250.... /nemam ani OSD, preto mam podozrenie ze moze bit aj on v../. Napajanie TDA4870 mam tiez v poriadku.
Do Feature boxu sa mi nedostane zlozka videa z TEA6425, preto pulzy na H a V absentuju ako aj vystup video+chroma. Ale preco nieje ani OSD?
Schema je tu:
Kód: Vybrat vše
http://leteckaposta.cz/922762327A aby som nezabudol.. ...ide o PIP 100Hz verziu s obrazovkou 82cm 16:9
EDIT:
Cisto teoreticky, ak by som vybral TEA6425 uplne prec a do chromy a videa by som doniesol rovno Y a C (pin 16,17) z SVHS kabla fungovalo by mi to??? nepotrebujem celu TV, teda tuner a MF ci zvuk. Chcem si ju nechat v servise ako monitor pre opravy zariadeni s SVHS vystupom....