jaký tarif k GSM hlásiči?
Moderátor: Moderátoři
jaký tarif k GSM hlásiči?
„Když už člověk jednou je, tak má koukat aby byl. A když kouká, aby byl, a je, tak má být to, co je, a nemá být to, co není, jak tomu v mnoha případech je.“ J. Werich
https://chiptron.cz - novinky ze světa elektro (Arduino, Raspberry Pi, ESP8266, STM32, ESP32...)
Peťus
hafca píše:Jde o to, za jak dlouho si musíš dobít aby ti ta karta nepropadla.
U T-Mobile jednou za rok, u ostatních operátorů nevím, asi to budou mít na webu.
„Když už člověk jednou je, tak má koukat aby byl. A když kouká, aby byl, a je, tak má být to, co je, a nemá být to, co není, jak tomu v mnoha případech je.“ J. Werich
- kevin_mitnick
rohy píše:a na Slovensku by ste čo doporučili?
U T-mobilu nejlip pausal "bez zavazkov", u O2 nejlip "O2 fér" a u pomarancu se da vyskladat neco s novym pausalem WOW tak abys platil jen za skutecne odeslane a prijate SMS. Slozitejsi to je, pokud chces i datovy prenos pres GPRS - pak je nutno volit nektery z datovych pausalu.
K tomu mám kartu O2 ZERO, při narušení objektu mi to pouze zavolá na můj mobil, když to odmítnu nebo nezvednu, neplatím za celý rok nic, přesněji řečeno jeden hovor za rok musím vzít, to je vše. Takže při zřízení karty O2 ZERO jsem platil 200.-Kč,a z toho jdou tyto platby, takže to vydrží při 5.-Kč/hovor 40 roků.