Sháním dokumentaci Vestel 11AK58-5 (ORAVA TVP553A)

Sháníte nebo nabízíte nějaký návod, schéma, manuál, katalogový list (datasheet) ?

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
kokun

Sháním dokumentaci Vestel 11AK58-5 (ORAVA TVP553A)

#1 Příspěvek od kokun »

Zdravím všechny,
tento tvp mám již opravený, ale mám dotaz, jestli někdo objevil doku k tomuto šásku (tj. přesně na variantu 11AK58-5)?
Je osazeno:
IC107 - říd. µC - NXP/TDA9551/N3/3
IC806 - říz. zdr. - ON/1207AP
IC600 - vertikál - M/AN15526
...............................................................................................................

Šasi 11AK58 má několik variant (odlišují se číslicí za pomlčkou).
Na NETu je k nalezení pouze zákl. varianta šasi (bez č. za pomlčkou) a i když za pomlčkou "něco je", zapojení totožná - tj. osazení:
IC806 - říz. zdr. - MC44608
IC600 - vertikál - STV9379FA

Je dostupný celý (101 stranový SM), kde se sice popisuje zapojení zdroje a vertikálu (s nahoře vypsanými IC), ale jedná se pouze o datasheetovou aplikaci zapojení obou obvodů, nikoliv o aplikaci do sch. televizoru. Tam je na konci SM zase pouze "základní zapojení".
Google sice háže několik odkazů na zahraniční fora (kde se možná tyto odlišnosti probírají), ale většinou je nutná registrace (pro přístup na ně).
Páč ovšem angličtinou bohužel nevládnu, tak se mně tam registrovat nechce.
Proto se dotazuji zde, jestli se už náhodou někomu nepodařilo dopídit se k té správné dokumentaci, k šasi 11AK58-5.
Pokud ano, prosím o její zaslání (na můj E-mail), příp. o napsání odkazu.
Předem děkuji.
Honza - kokúň

#2 Příspěvek od kokun »

Nehledal (a nenašel) nikdo? Mně se stále nedaří :cry:
Jen toto:
11AK58-5

Elemer :
04/14/2010
17:54:37 Jde o mindenkinek.Nem by někdo pomoct s tímto TV výkres 11AK58-5? Je důležité -5 legyen.Koszonom! Elemér

--------------------------------------------------------------------------------
Toto téma nezískala více než 30 dnů, aby se vyjádřil tak, že byla uzavřena.

Jeden Rumun měl vadný zdroj. Protože taky nic nenašel, raději ho celý "překopal" na MC44608 ze š. 11AK30 :o :cry:
Honza - kokúň

#3 Příspěvek od mirosne »

Neviem,či existuje uvedené chassis.Na rusoch som našiel výpis všetkých VESTEL chassis a to tvoje sa tam vôbec nenachádza.Našiel som chassis 11AK57,zdrojový i.o.by aj sedel,ale len v datashetovom zapojení,skús sa na to pozrieť,ale podľa mňa je to na nič.Uvedené chassis sa nachádza aj v tomto tv:GORENJE Model: TVC21M40 Chassis: 11AK58-5.(ale to už asi dávno vieš)

Výpis VESTEL chassis:

Tu si pozri chassis 11AK57
Přílohy
Vestel chassis.txt
Výpis VESTEL chassis
(1.9 KiB) Staženo 10 x
Pozdravujem Vás, Miro.
kokun

#4 Příspěvek od kokun »

Miro - díky za snahu, ale jak píšeš, toto všechno jsem prošel:
11AK57 je téměř shodný s 11AK58, jen vertikál je odlišný (AN15524A - v datasheetovém zapojení) - zdrojový je totožný. Ale celk. sch telky je zase jen "základ".
Na to Gorenje (11AK58-5) je na NETu pouze dump.

A už z tohoto je zřejmé, že varianta 11AK58-5 skutečně existuje (já mám v té ORAVĚ potisk na DPS a osazení tak, jak píšu výše).
Na tureckém fóru se probírají nějaké závady tohoto šáska (a nvm, jestli tam je vůbec odkaz na doku) - ale bez registrace se tam nedostanu (a nechce se mně tam registrovat).
Ještě čekám odpověď (pokud mně vůbec odpoví) z Interservisu Lbc - kdysi byli nositelem servisu na ty "ORAVA-klumpry" (jestli náhodou k tomuto něco nemají) - zatím se bohužel neozvali :cry:

Telku jsem už včera předal majitelce - ale jedná se mně o příp. nějakou budoucí opravu (kde se třeba bez doku ani nehnu - a předělávat kus telky, jako ten Rumun, na to bych se mohl vybodnout) :wink:
Njn - já když tu už s něčím přilezu, tak to "už stojí za to" :o
Honza - kokúň

#5 Příspěvek od mirosne »

Potom ak sa Ti bude chcieť,napíš ako si dopadol.Budem hľadať ďalej,lebo aj ja chcem tú schému.
Pozdravujem Vás, Miro.
cikan

#6 Příspěvek od cikan »

mirosne

#7 Příspěvek od mirosne »

Pozdravujem Ťa Karle,ďakujem za schému aj za Kokuna.A kde sa dá také zohnať ak to nie je tajomstvom?
Pozdravujem Vás, Miro.
BOBOBO

#8 Příspěvek od BOBOBO »

OT Jen pro info , je toto stažení placené , nebo jen sbírají informace ? Houby je mi po tom , proč toto uložiště ?
kokun

#9 Příspěvek od kokun »

cikan píše:tady je dáreček od Ježíška: .....

Moc děkuji - ty už jsi takto (tu na EB) "obdaroval" nejednoho uživatele - musíš mít neskutečnou databázi dokumentací 8O

kokun píše: ... Ještě čekám odpověď (pokud mně vůbec odpoví) z Interservisu Lbc - kdysi byli nositelem servisu na ty "ORAVA-klumpry" (jestli náhodou k tomuto něco nemají) - zatím se bohužel neozvali :cry:
...

Právě jsem jim ještě odesílal mail (v 7:57), že mně dosud neodpověděli - a teď to tu mám na "zlatém podnose".
To cikan - ještě jeden dík :agree:

mirosne píše:Neviem,či existuje uvedené chassis.Na rusoch som našiel výpis všetkých VESTEL chassis a to tvoje sa tam vôbec nenachádza. ...

Vidíš, že ani rusové "nevědí všechno" :D
Honza - kokúň

#10 Příspěvek od cabernet »

Ahojte,

v tomto chassis sa v zdroji pouzivaju NCP1207 a MC44608. Su prosim navzajom zamenitelne?

Vdaka.
kokun

#11 Příspěvek od kokun »

NCP1207 je pravděpodobně přímým ekvivalentem IC MC44608 - páč schémata zdrojů s oběma IC jsou úplně totožná.
Na toto jsem však přišel až když mně poslal sch. šasi 11AK58-5 už. cikan :wink:
Honza - kokúň

Zpět na „Návody, schémata, manuály, literatura, katalogové listy (pouze pro registrované)“