Včera 29. 11. jsem chtěl navštívit prodejnu GME v Hradci ale našel jsem jen prázdné výlohy a nápis, že se GME stěhuje do přízení obch. centra Atrium (staré TESCO) v centru HK. Prý otevřou začátkem prosince.
Podobný zážitek jsem měl před několika týdny v Brně. Když jsem dorazil na místo, civěly na mně stažené rolety. Nikde ani zmínka o tom, že tu GME někdy bylo ani o tom, kam se podělo. Byl jsem tak na...nej (i na sebe, že jsem se nepodíval na web), že jsem si říkal, že GME už nikdy. No, nakonec jsem jim to odpustil... Takže v Brně opět na Kolišti, ale blízko u Křenové.
Mě by spíš zajímalo, proč se stěhují, vždyť otevírali nedávno, ne?
Ale prej to parkování bylo na houby, tak snad se stěhují na "lepší".
Kdo je z HK, by pak mohl podat hlášení, třeba tam jednou pojedu
mě tam kde byli přišlo parkování v pohodě, naopak v atriu to je takové složitější . Že se něco děje jsem zjistil, že zmizel jejich sklad z webu. Ale to info, že se stěhují jsem tam neviděl.
Parkování u Novákových garáží bylo v pohodě. Místa vždycky dost a dalo se zastavit přímo proti prodejně a tudíž ani neplatit parkování (na vlastní nebezpečí). V Atriu je sice parkování zadara-zatím ale vůbec netuším, kde tam budou bydlet. Pravda, obchůdků je tam volných dost. Buď chtějí být více mezi lidmi a nebo bylo na staré adrese drahé nájemné. Necháme se překvapit.