autorádio Teamtronic

Poruchy, opravy, rady, návody (kromě návodů na UNLOCK !)

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
FRANSIMOR
Kontaktovat uživatele:

autorádio Teamtronic

#1 Příspěvek od FRANSIMOR »

Zdravím.nevíte někdo zda je k provozu tohoto rádia nutný dálkový ovladač?můj názor je ten že ano už kvůly krádežím.ale at mám jistotu.
mi-ro

#2 Příspěvek od mi-ro »

Těžko radit, takový rádio existuje? Typový označení-?
..to bude jen ňákej odpůrek
FRANSIMOR
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od FRANSIMOR »

No vydim ho taky dnes poprve.s manuálem na netu sem neuspěl-prostě nemožný-jediný co vyštrachal tak fotky z někde nákýho bazaru v anglii nebo jakýho šlaka.Foto přikládám.Ten dálkáč mne napad v souvislosti puštění toho rádia.Já tady totiž na panelu nevydím tlačítko power.Značka-Teamtronic typ 89-pak nevím sedřená nálepka 7/ARCDMP121.Ještě dodám že po odklopení panelu je přístupné cd.v levo je usb a slot na sd karty-ale to je z fotky poznatelné.Ps:dálkáč nemám-to foto je z netu.
Přílohy
teamtronic.jpg
(47.26 KiB) Staženo 189 x
Dikobraz

#4 Příspěvek od Dikobraz »

Ten dálkáč se nápadně podobá dálkáči k transmiterům.Rádio by ale určitě mělo jít zapnout i bez dálky.
keemo

#5 Příspěvek od keemo »

tlacitko power-nebude to stlacenim ovladaca hlasitosti? kopa radii co maju takto rieseny ovladac hlasitosti sa zapinaju zatlacenim tohoto "knoflika"...
FRANSIMOR
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od FRANSIMOR »

No to je pravda.ovladac hlasitosti skutečně po zamáčknutí je slyšet cvaknutí mikrospínače.to sem též zkoušel.ale nic .obě pojistky sou ok.také mne napadl nějaký mikrospínač pod panelem-žádný tam nevidím.Možná někoho napadne a říká si proč to tu řeším a proč nehledám příčinu v tom rádiu,ale já jsem se už jednou setkal s dvd přehrávačem které šlo zapnout jen dálkáčem.Výrobcem byl němec.Šlo mne oto zda někdo tento přístroj vlastní a zda je k zapnutí nutný dálkáč-aby to nebyl obdobný případ toho dvd.Zda mám hledat závadu nebo ne. :wink:
Honza_dy

#7 Příspěvek od Honza_dy »

Hlavně zkontroluj jestli jsou v pořádku kontakty mezi panelem a rádiem. Některá rádia se také zapínaly tlačítkem SRC (source) tedy pokud je přítomno...
FRANSIMOR
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od FRANSIMOR »

Ukecal jsem se tedy a rádio rozdělal.A nebylo to jen tak-po oddelání vrchního víka jsem se dostal k cd mechanice.Ta na 5 šroubkách.Ten 5 hodně blbě přístupnej a ještě k tomu zalitej barvou.Ale stejně nepomohl.Abych skutečně mohl proměřit alespon základní faktory tak jsem se potřeboval dostat na desku spojů a to bylo něco.ona totiž je s obalem propojená na pěti bodech-nevím jak říci-prostě plech(síla cca0,5mm) vyražený jazýčky-ohnuty k plošnáku a napájeno-propájeno.v tý desce kde se to propajovalo byla ještě neco jako skobyčka zaháknutá o ten jazýček toho plechu.Prostě neštěstí.Nevím co tímto výrobce sledoval.Snad jsem napsal tak aby šlo pochopit.nevím jak to popsat mněl.ale nevydím nic špatně.Ovládací panel vůči desce-OK.Napájení OK.Nic ve zkratu.Nic "netopí".Fakt nevím.Stímhle si nevím rady.Akorát sem zapoměl při zakládání tohoto dotazu zapoměl uvést ten fakt že po vložení cd ho mechanyka veme a cd se točí.Jo a předem se omlouvám za hrubky.... :wink:
AlesALF

#9 Příspěvek od AlesALF »

mám podobný model a po vložení usb klíče s mp3kama se rádio normálně spustí, načte obsah klíče a začne automaticky přehrávat. Vím rada úplně na ho..no. Ale pokud se to samo nespustí tak jedině sehnat schému a měřit :-) .
Nebo improvizovat :?
dj_Paul

#10 Příspěvek od dj_Paul »

nějak mi nejde do hlavy,že si mechanika vezme CD a rádio se tváří vyplé.... Funguje ti podsvícení panelu ?
mahony

#11 Příspěvek od mahony »

Po pravé straně mezi tl.MOD a PTY,je tlačítko pro zapnutí. Není to co hledáš?
Ahoj mahony
a má to kostru ?? /já určitě/
FRANSIMOR
Kontaktovat uživatele:

#12 Příspěvek od FRANSIMOR »

No podsvícení nejde.ted jsem zkoušel usb klíčenku a ta se rozbliká-takže začne načítat.No a mezi tlačítkama MDD a PTY skutečně je tlačítko takový modrý a vedle něj je napsáno disc tak sem si myslel že to je na cd.Takže když to shrnu z rad a námětů které mne tu dáváte tak to skutečně je jistější ,že závada je v rádiu.Ted alespon vím.Všem dík.Ted po 3 dny nato nebude čas-pak se na něj podívám-tedy pokud budu z toho moudrej.A když něco tak vím kam se mám obrátit :wink:
mahony

#13 Příspěvek od mahony »

Ne,ne,na CD to není.Tím se opravdu rádio uvede do provozu.Pokud nejde,pak už jen měřit a měřit.
a má to kostru ?? /já určitě/
Odpovědět

Zpět na „Autorádia“