Oprava HDD Seagate Barracuda 7200.11
Moderátor: Moderátoři
- xyxa
- Kontaktovat uživatele:
Oprava HDD Seagate Barracuda 7200.11
http://blog.miliweb.net/hardware/72-sea ... na-dat.htm
https://sites.google.com/site/seagatefix/
Vyrobil jsem si převodník ale nějak se nemůžu domluvit s programem HyperTerminal atd.Tímto Vás žádám o pomoc.
xyxa píše:Vyrobil jsem si převodník ale nějak se nemůžu domluvit s programem HyperTerminal
tomu nerozumím, jak se nemůžeš domluvit ???
Jinak hyperterminal není vždy to nejlepší . . .
můžeš si vybrat něco jiného, třeba tady
jinak ta stránka co jsi poslal je velmi zajímavá
V nastavení hyperterminálu jsem vypínal nějakou volbu, aby se nevypisovaly příkazy 2x, pak se ti ovšem nebude nic psat, dokud nebude disk správně připojenej.. Pohledej ovladani HT na google, já musím do práce.
- xyxa
- Kontaktovat uživatele:
- czatlantis
czatlantis píše:se seagate jsem měl vždy jen a pouze problémy u 3 disků ze 3. Na druhou stranu WD mi tu běží hromada naprosto bez problémů. Seagate už bych nikdy nekoupil.
Mě běží v kompu dva Seagaty, jeden cca 8 let, druhej 5 let. Oba bez problémů. Vloni jsem koupil na inzerát další Seagate a za měsíc začal tikat a to neměl podle S.M.A.R.T.u moc naběháno. Pětikilo v hajzlu a disk mrtvej. Asi prodávající dobře věděl proč se ho zbavuje.
Nedavno jsem koupil fungl novej WD. Jsem na něj zvědavej, protože kdysi jeden kamarád řikal, že jeho známýmu, co měl krám s PC, se vracely WD na reklamaci jeden za druhym...
Takže bych řek, že záleží, jak se která serie povede. Tady asi nelze soudit podle značky.
Momentálně mám v provozu v kompech trvale 20GB WD (komp pro děti), ten má jako datový další WD - pro změnu 80GB a ve druhém kompu tu Barracudu 320GB jako systémovou plus odpojitelné přes e-SATA ten "půltera" WD a k němu nový zálohovací Samsung - tentokrát už ale "terovej" neboli 1024GB. Protože u něj tolik nezáleží na rychlosti ale na spolehlivosti, volil jsem "středně pomalou" verzi 5200rpm...
A kutilmile - nelituju tě
A kutilmile - nelituju tě
- Premekapac
- xyxa
- Kontaktovat uživatele:
- Přílohy
-
ST3500320AS.JPG- (82.13 KiB) Staženo 185 x