DVD rekordér PHILIPS DVDR3840 - zásek

Poruchy, opravy, tipy, triky, servisní menu

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
JirkaCZ

DVD rekordér PHILIPS DVDR3840 - zásek

#1 Příspěvek od JirkaCZ »

Zdravím, mám doma rekordér od Philipse DVDR3840 a problém je tento: po ukončení nahrávání svítilo na displeji E 2, rekordér jsem normálně vypl dálkovým ovladačem, poté tam jako normálně naskočil čas 19:34. Jenže až dnes po dvou dnech jsem si všimnul že ten čas je tam zaseknutý a rekordér nereagoval ani na dálkový ovladač a ani na tlačítko.

Rekordér jsem vypojil ze zásuvky nechal cca. 15min poté jsem ho připojil k síti, na displeji se objeví HELLO a to je všechno, nic nereaguje a na TV běhají šikmé pruhy ze spodního pravého rohu do horního levého rohu a přesto vždycky jde od spoda nahoru jeden svislý pruh a takto to jde pořád dokola.

Neví někdo co by tomu mohlo být a kde hledat závadu ? Děkuji

EDIT: nové poznatky. Po znovu zapojení asi po hodině se ihned rekordér zapne, napíše posobě: NO SIGNAL, LOAD, NO DISC, E 2 stim že když je tam LOAD mechanika nemá jedinou snahu pohnout diskem nebo hejbnout laserem. po stisknutí tlačítka STAND BY: po sobě: SLEEP, bliknutí hodin na 1s, HELLO, NO SIGNAL, LOAD( při tomto se hejbne optika a pootočí disk), NO DISC... a takhle pořád dokola. Příde mi že se ten rekoordér zbláznil.

Jirka
Odpovědět

Zpět na „DVD, VHS, SAT “