Jsou tam i roky 1946-51, 1922-24, stačí jít na ulozto a do vyhledávacího chlívku napsat radioamater. A něco starých novin je na http://archiv.ucl.cas.cz/index.php
Já na tom makám , já na tom dělám a ono néanéané , né kecám . Díky jako vždy . Takže mi bude chybět ten spolek 46-51 . Kurňa , když okopírovaným odkazem stáhnu a potom zadám jen název , tak to soubor prostě nenajde ! Jako jen zkouším vyhledat přímo . Ode mne nejde , z tvých odkazů bez problému !
Mně to taky najde jen některý - třeba tu druhou půlku 30. let ne a ze 40. let jen roky 42 a 43, zbytek zůstává schovaný. Kde to ten chlap vyšťourává je mi záhadou...
Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
A kutilmile - nelituju tě !!!
Jenom bych doplnil, že musí být na začátku ulozto.cz a ne uloz.to, když se to opraví, odkazy fungují.
I tak rok 1935 mi hlásá chybu, bohužel teprve ke konci stahování, asi je nakopnutý soubor.
Nevím proč ti odkazy nefungují, mě jdou normálně. Dával jsem je sem přesně ve tvaru jak jsem z nich stahoval. Chyba bude nejspíš u tebe, co máš za prohlížeč? Teď jsem zkoušel stáhnout Radioamatér 1935 a jde bez problému.
Kdyby Edison nevynalezl elektřinu, do teď se díváme na televizi při svíčkách.
Server "uložto.cz" má několik IP adres, protože má fyzický úložiště na několika různejch serverech - už jsem se s tím setkal, když se stahuje třeba několik jednotlivých písniček od jednoho interpreta, jednu nejde za živýho Boha stáhnout a vyhazuje "překročení konektivity", zatímco tu hned vedle stáhnout jde a velice promptně. Odpovídá to dosti přesně i tomu, že některé zde vyvěšené odkazy mají v adrese "www.ulozto.cz" a jiné "www.uloz.to" - ono to není stejné, má to určitě svůj důvod...
Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
A kutilmile - nelituju tě !!!