Plazma Samsung PS42B430, jen cvaká relé

Poradna určená pro amatéry

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
77milda77

#31 Příspěvek od 77milda77 »

DELONG píše:Duvsane študuj a prídeš na to..

Díky strašně moc. Mám teď docela práce,ale kuchnu to jak bude chvilka.Milan
Duvsan

#32 Příspěvek od Duvsan »

Duvsan píše:Keby som kúpil novú TV, trebárs i SAMSUNG, po dvoch rokoch stačí pomeniť elyty a funguje ďalej, alebo to je zložitejšie (pokiaľ tam nie je softvérové kurvítko)? Ď

:?:
Mysteri

#33 Příspěvek od Mysteri »

77milda77, tak to od DELONGa o ,,študovaní" patrilo ,,Duvsanovi..., nie Tebe, lebo Ty, na rozdiel od Duvsana, nevieš ani prd o čo ide a žiadne štúdium Ti nepomôže... :evil:
Duvsan

#34 Příspěvek od Duvsan »

Mysteri, jednou stranou dík, ale ja a i Ty to, čo vieš, vieš odkiaľ? Nie zo štúdia a zo skúseností? Neponižuj a neurážaj. Nájdi si moje prvé príspevky. :)
Inak som Dušan, ale o tom potom...
MaTTo

#35 Příspěvek od MaTTo »

Ked uz sa tu riesi nieco ohladom PDP. Na viacerych plazmach rôznych znaciek LG, Panasonic, Philips, Samsung som si vsimol ze kde sa v obraze zobrazuje nejaka jasna farba(no niekde aj pri ciernej to robi), hlavne biela tak sa v tej farbe objavuje take ruzovo-cervene zrnenie ci ruzove flaky, pri inych farbach neznatelne, ale nikdy som to nevidel na ziadnej novej plazme ale na starsich to vidim pomerne bezne dokonca aj moja stara (3,5rocna) 32" Panasonic ktoru som dal babke to robi, staci ked ide napriklad reklama na O2 tak v pravo dole ako je logo O2 tak same ruzove flaky a zrnenie - nastavenie jasu to neovplyvnuje co som tak sledoval, pripojil som tam vystup z notebooku a v malovani zobrazil na celej obrazovke bielu farbu tak mi to robilo vo vsetkych styroch rohoch obrazovky a trochu pri hornom okraji .
Co som tak pozeral rôzne diskusie a fora tak velmi vela ludi ma rovnake problemy ale je to nejaky HW problem no moc ma zatial tie PDPcka nepresvedcili o nejakej kvalite moj panasonic som po roku vymenil za LCDcko lebo bolo citelne nechutne blikanie obrazovky coz bola bohuzial vlastnost a aj je takze ja som s PDP chvalabohu skoncil .

Na tom mojom panasonicu je biela farba hlavne v rohoch a vrchnom okraji obrazovky plna takehoto svinstva akurat je viac doruzova ale inak to vyzera podobne a navyse sa to meni a hybe takze to neni na jednom mieste stale: http://dctconsult.com/pic2.jpg .
Doing service for those who do .
Notes : ThinkPad T420 + ThinkPad X220 .
We make the tools, you make them do .
Odpovědět

Zpět na „Televizory, monitory a projektory - PORADNA pro amatéry a začátečníky“