Přehrávač videa
Moderátor: Moderátoři
Přehrávač videa
Měl sem Power DVD, ten to částečně sice umí, ale jednak jen po skocích (myslím 1,5x, 2x, 3x atd.) a ještě k tomu blbě, nebo nějak divně, protože když to pustím zrychleně tak se nezvýší tón. Což je divné. A ještě u těch vyšších rychlostí myslím vypínal zvuk.
Přitom na kazeťáku to šlo úplně normálně. Tam sem uvnitř našel jeden trimr, který to uměl, a vyvrtal sem nad ním dírku, a když sem ním otočil na jednu stranu tak jel magneťák rychleji a všechno přehrával zrychleně, když sem ním otočil na druhou stranu tak jel zpomaleně. Používal sem to hlavně nato, že když měl vybité baterky, tak začal chraptět, tak sem přidal rychlost a jel zas dobře.
Tak něco podobného bych potřeboval u přehrávače na PC. Nevíte který přehrávač to umí? aby se dalo posuvníkem měnit rychlost?
Naco? Třeba protože mě se líbí rychlá hudba, a třeba některý písničky sou pomalý ale jinak dobrý... Třeba z toho jak zpívá Karel Gott se mě vždycky chtělo zvracet, ale když sem jakousi jeho písničku pustil v tom Power DVD 2x zrychleně tak sem zjistil že je to celkem dobrá hudba... a ještě když k tomu kámoš dodělal rytmus půllitrem do stolu tak to bylo celkem slušný techno... takže by se tak některá jinak neposlouchatelná hudba dala třeba vylepšit
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
Mimochodem - já to používal hlavně ke zpomalování muziky - někdy člověk už fakt nechápe, co se tam vlatně hraje i při normálním tempu, a pak se to ještě naučit na kytaru...
- Philip_Fry