Telefon určený pro SK distribuci

Vše, co se týká mobilních telefonů, GSM bran, mobilních datových připojení

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
sr71

Telefon určený pro SK distribuci

#1 Příspěvek od sr71 »

V telefonech se nevyznám. Chci objednat mobil pro syna. Je nějaký problém v zakoupení telefonu určeného pro SK/EU (takto doslova je to uvedeno na stránkách e-shopu). Napadá mě nepřítomnost manualu CZ což mi nevadí, co čeština v menu telefonu?
krutor

#2 Příspěvek od krutor »

Myslím, že by v tom neměl být problém. V případě poruchy přinejhorším zašleš telefon do obchodu, kde jsi ho kupoval (v připadě, že by ho nešlo reklamovat u nás). Ale třeba u Nokií myslím že by problém být neměl, na krabicích je CZ/SK distribuce.
mi-ro

#3 Příspěvek od mi-ro »

Bude to na tebe mluvit Slovensky.
..to bude jen ňákej odpůrek
keemo

#4 Příspěvek od keemo »

ale nekecaj, v dnesnej dobe som uz dlho nevidel telefon v ktorom by bola slovencina bez cestiny...
pepik9

#5 Příspěvek od pepik9 »

Nemusejí ho přijmout jako záruční opravu, pokud není z oficiální distribuce v ČR.
sr71

#6 Příspěvek od sr71 »

tohle je konkrétně model HTC wildfire, s tou zárukou, jak se píše výše - reklamoval bych u prodejce, takže spíše jde o české menu v přístroji
mi-ro

#7 Příspěvek od mi-ro »

keemo píše:ale nekecaj, v dnesnej dobe som uz dlho nevidel telefon v ktorom by bola slovencina bez cestiny...
Nepochopil jsi můj (asi špatný) vtip.
..to bude jen ňákej odpůrek
Petr-HK

#8 Příspěvek od Petr-HK »

Android má podporu pro všechny evropské jazyky.

EDIT: Na informaci že jsem to pochopil blbě tak dovysvětlení, že to chápu dobře:
existují romky ve více jazykách a dají se přehrát, dělají to i obchody s MT například za nějakou částku, takže pokud jsem napsal, že android podporuje všechny evropské jazyky, tak se dají sehnat pro tento telefon ROM v příslušném jazyce který potřebujete.

Druhá možnost jak počeštit telefon je stažení aplikace morelocales2 a funguje to krásně. Je to velice jednoduché a funkční
Odpovědět

Zpět na „GSM / CDMA / LTE technika a telefony“