Svářečka z mikrovlnky
Moderátor: Moderátoři
Svářečka z mikrovlnky
Re: Svářečka z mikrovlnky
ale ved v Step 4: Specs and Test je nakreslené 2 x 110 V.. a to stačí prepojiť a bude na 220V.ok1-35986 píše:Nazdar našel jsem na netu návod jak vyrobyt svářečku z vysoko napětového trafa z mikrovlnky http://www.geocities.com/aaawelder/index.html. Musí se tam převinout sekundár ale je to spočítaný na 110V.Tak bych se chtěl zeptat jestli to už někdo nestavěl na 230V nebo jestli nevíte o nějakém návodu.Dík
Jestliže vy jste těšili se z fáze 1, drží váš zámek pásu, vy chystáte se milovat fázi 2. Toto je kde vy dostanete se do přetočit sekundární vinutí tak, že oni budou vykonávat cestu chcete aby oni. Schody, které já popisuji v této fázi jsou teoretičtí založené na výzkumu a závěrách z moje vlastní experimentální. Já souvisím elektron se vlévat že vody protože oni sdílejí stejné charakteristické rysy. Všechno, co vy uděláte se pojistit nepřerušený tok proudu dostane vás nejlepší výkon z těchto transformátorů. Se že v mysli, nechejte nás postupovat.
Vy potřebujete určit, jak nejlépe vy můžete, směr primární cívky jsou točité. Točit transformátory tak, že spojky na primárních volbách čelí Vám. Jeden jít do jádra (pojďme volat toto v daném kvůli jasnosti) a, další vyjít (ven dát). Druhotně obou transformátorů budou točitých s ohledem na jejich primárních vinutý. Toto je pokus o držet transformátory v fáze mezi sebou.
Prečo by mala byť zváračka z Hypermarketu lepšia ako tá čo si chce urobiť sám ?? Neberte mu ilúzie, nech sa pohrá s tým výtvorom.rezis píše:Mam pocit ze je tam slozite napsano. Urezat podel kostry sekundar a vzikle U vyrazit z kostry. Namotat hrubrho dratu co vejde. U druhého trafa to same. Trafa pripojit k siti paralelne (jak jinak taky) a sekundary zapojit aby se napeti secetla. Hotovo jen nevim jestli nevvyjde levneji svarecka z hypermarketu za 19stovek nesvarovat to bude stejne
- jezevec
- Hlavní moderátor
- Kontaktovat uživatele:
metalgod píše:Z hliníku?!![]()
To jsem našel naposledy v 6V Trábošovi v zapalovací cívce!
To se ještě může používat?
Nedávno jsem potřeboval pár metrů měděného drátu o průměru cca 1mm, zůstala mi tu jedna MW s propáleným magnetronem. Tak jsem rozbruškou rozebral to trafo, primár byl namotaný drátem o průměru, co sem potřeboval a k..va ti žluťásci to namotali hliníkem.