Přenos videa přes IP siť
Moderátor: Moderátoři
- kevin_mitnick
Přenos videa přes IP siť
Zjednodusene - mam nekolik monitoru v kancelarske budove a potrebuju na ne poslat pres sit treba prezentaci z pocitace, nebo video z IP kamery. Proto hledam krabici, ktera by na jednom konci mela RJcko pro zapojeni na internet a na druhem konci treba kompozit, S-VHS, nebo VGA.
- forbidden
- Kontaktovat uživatele:
Má RJ45 vstup, VGA výstup, integrovaný CPU a stačí tam dát jen paměť a zdroj, případně obal za 800 Kč a nějaký malý hard. Ale nevím, co s tím vše chce dělat. Já mám takový komplet teď u PC doma a je to jak velké jako A4 a na výšku 8 cm a šlape tam s grafikou vše.
něco takového běží ve firmě na info kioscích na 50" plazmách přes hdmi
Zeptám se co to přesně je a dám vědět
jen to asi neprojde přes žádný síťový prvek
Tady nějaké další.
http://www.krup.cz/?cls=spresenttrees&strid=1909
TAk mě napadá není něco takového jen pro Audio. Když přehrávám hudbu z notebooku musím být na kabelu a zrovna přes celou místnost. Poslat to někam přes síť do přijímače a dále do hifi by nebolo špatné.
Majme VGA signal 1280x1024@60Hz. Jeden snimok ma 1280*1024*3 B = 3932160 B = 3,75 MiB. Ked chceme preniest vsetkych 60 snimkov za sekundu, mame 225 MiB/s. To neda ani gigabitovy ethernet. Dajme tomu, ze by stacilo prenasat polovicu, tzn. 112,5 MiB/s. To tiez neda ani gigabitovy ethernet. Takze treba pouzit kompresiu, ktora este viac predrazi uz tak drahy HW a znizi kvalitu, co je na monitore velmi znatelne...
- kevin_mitnick