Ach jo... Kdyby to bylo tak jednoduchy, tak se s tim neparam. Ale je to jaxi sw bezici pod dosem, kterej ma dost specificky pozadavky a na dnesnich masinach je jenm tezko rozbehnutelnej.
Kdyz nevite , neodpovidejte .. Zbytecne se potvrzuje uroven kindermafiana.
často bývá správnou a rychlou cestou k vyřešení úkolu srozumitelné a reálné zadání a popsání problému. To ale pro někoho není nejdůležitějši ......pro něho je prioritou presentovat svoje schopnosti zamlžit co se dá a vymachrovat svoje vědomosti a ponížit všechy ve svém okolí.
K tomu slouži přiblblá bonmota ........
Tady http://platnaya.ru/programs_X5.shtml je udajne prohlizec tech souboru. Mel by umet i export min. do BMP. Nestahoval jsem a nezkousel, to je na Tobe.
hele mam acer a XP win....no asi jsem chodil do jiné školy ...dnes Vas chrlej všude horem dolem ale hadat se fakt nema cenu ...ona se jedna a taz vec da delat nekolika zpusoby a kecat se o tom da treba pul roku
Panove, podobny kindermafiany bude potreba i nadale ignorovat. Schema jsem nakonec ven dostal pres viewer a prekresluji to do rozumnyho formatu. Jeste najit nahradu za jedni nedostatkovou souctastu a programator PROM a nekterych atyp EPROM je na svete.