Kamoš donesl do škole jeden dělaný a celou třídu s ním kopal ...... tak chci něco na obranu
Paralizátor
Moderátor: Moderátoři
Paralizátor
Kamoš donesl do škole jeden dělaný a celou třídu s ním kopal ...... tak chci něco na obranu
- forbidden
- Kontaktovat uživatele:
Re: Paralizátor
Filda píše:Nemáte někdo nějaké 100% ně funkční schématko paralizátiru ???
Kamoš donesl do škole jeden dělaný a celou třídu s ním kopal ...... tak chci něco na obranudík
Kopni ho taky (nohou)a da pokoj, ver mi.
Re: re
Hrnous píše:lepší než paralyzátor je pořádná flaška kondík hoodně mikro na 630V a nožové vývody (fastony) pokud s tím za někým poletíš určitě nezůstane na místě
stacila by len skatulka od liekov,a pekne spravit obal ako maju vysokonapatove kondiky,pripevnit tam par drakov,oni tomu stejne nerozumeju a baterku,akoze to nabijas,alebo este lepsie to pichnut do zasuvky...to sa len budu tvarit ked ich zacnes nahanat s takym vytvorom....
- tominekk
- Kontaktovat uživatele:
Re: re
Hrnous píše:lepší než paralyzátor je pořádná flaška kondík hoodně mikro na 630V a nožové vývody (fastony) pokud s tím za někým poletíš určitě nezůstane na místě
To je důkaz jak může být elekronika zábavná
- Artaban001
"Stungun;Paralyzér, Paralyzator.." tak najdeš tolik schémat..
Ale
pokud chceš někoho jen tak neškodně pokopat, tak Ti na to stačí elektrický zapalovač od rákosníků za 25Kč - myslím ten na jednu tužkovku!!!. Sundáš tomu dekl od jiskřiště a vyvedeš drátky. Pokud to někomu dáš na ruku, tak by mu to nic nemělo způsobit.. (za následky si ale ručíš sám)
Za 25Kč to sám nevyrobíš, ani kdyby ses..
Zapojil jsem to jenom na nepajivé kontaktní pole a hodil jsem tam trafo 230/24 (takové male) ........... a hle ............jede to...... docela soldně ....Tím trimrem 10K se nastavuje napětí ....... není ani v polovině a neudržím na tom ruku (a to se snažím hodně). Celé zařízení bere nějak 30mA ..........