OVP CTV29WHD52
Moderátor: Moderátoři
V hornej casti iba taka svetla linka a po obrazovke farebne flaky,ktore reaguju na prijimany signal zmenou intenzity.
Neviem isto kde by mohla byt chyba,ze by vertikalny KS? Na vert. cievkach 8V. Dufam ze to nebe obrazovka.No vylucit trafo nebude tiez jednoduche.
Stretli ste sa s tym dakto?
- Přílohy
-
picture.JPG- (44.7 KiB) Staženo 105 x
Moze byt este daco okrem toho obvodu pre vertikal vadne?
Ja len nepochopim jednej veci.Fabrika vyda schemu aj s ocislovanym meracimi bodmi za toho mohameda neni schopna tie priebehy pripojit na konec do jedneho listu.To akoze schema tu je nech sa paci a tie priebehy si prosim namalujte za domacu ulohu.
No nic pripajam namerane vystupy.Jeden na vystupe z obvodu voci zemi a druhy je fotka televizora.
Ak by dakoho daco napadlo,krem toho ze to TDA8177F chcem vymenit,tak budem rad.
- Přílohy
-
DSC05726.JPG- obraz
- (92.8 KiB) Staženo 89 x
-
vertikal out.jpg- vertikal out
- (128.28 KiB) Staženo 89 x
Ale predpokladajme ,ze bol uz meneny.A co tam treba akoze obmedzit,vystupny prud ci co.To by snad mohlo ist tym spatnovazobnym odporom okolo 800ohmov.ALe sak to by sa malo regulovat automaticky do toho invertovaneho vstupu z riadiaceho IO .
CI CO mu chyba??
to @nahrada vertikalu
- chcel som zmazat duplicitny prispevok a cele vlakno fuc.
Ale co som chcel povedat ze dobra pripomienka to STV9379FA urcite zakupim tiez a hned v pocte niekolkych kusov.Ale primarne to z principu naskvor nahradim typom bez F.
EDDIT: Teraz som si všimol Tvoje ,,zblúdené" vlákno http://www.ebastlirna.cz/modules.php?na ... ic&t=43488 , čiže, moja rada je už pasé...
- Přílohy
-
TDA8177F-3 orginal1.JPG- (44.67 KiB) Staženo 83 x
-
TDA8177F-2.JPG- (46.66 KiB) Staženo 73 x
-
TDA8177F-1.JPG- (46.08 KiB) Staženo 76 x