dakujem vsetkym za rady telka uz funguje a zavada bola taka ze bolo odidene bu 808dfi a tiez som vymenil neake kondiky lebo uz nemaly kapacitu a telka sa rozbehla ale dosiel som na dalsiu zavadu ze vn trafo je prerazene a sem tam praska tak som vymenil aj vn transformator a uz to frci jak ma,este raz vsetym dakujem za pomoc
milan810i píše:...zavada bola taka ze bolo odidene bu 808dfi a tiez som vymenil neake kondiky lebo uz nemaly kapacitu a telka sa rozbehla ale dosiel som na dalsiu zavadu ze vn trafo je prerazene a sem tam praska...
A které že jsi to vyměnil kondíky?To prskající VN trafo mohlo také něco narušit.
jeden kondik bol 22 mikro na 100v tusim a jeden 331k na 3 kv lebo bol hotovy mal upalenu nozicku,ale pozicie tych kondenzatorov neviem lebo uz tu telku mam zlozenu a skusam ju uz 3 den a ide v pohode
A "nehoupáš" nás tak náhodou ani trošku? Neskončila spíše na SD? (I díky tobě) Mně by třeba zajímalo, kdeže jsi tak najednou (ze soboty na neděli !!!) sehnal třeba to VN-trafo, ...
Honza - kokúň
__________________________ Žádný učený z nebe nespadl, ale pitomce jako by shazovali
nehoupam vas mal som doma este telku digi home kde my telka padla z policky a rozbila sa obrazovka ale plosak bol este v pohode az na neake male vecicky tak na nete som nasieiel vn trafo a tam boli popisane aj nahrady a zrovna sa trafovalo to trafo z digihome tak som ho tam dal a telka ide akurat to trafo bolo oznacene dst a cislo uz neviem ale slape to v pohode