Elektrotanya
Moderátor: Moderátoři
Elektrotanya
- Přílohy
-
ET.JPG- (19.77 KiB) Staženo 144 x
Máš win XP 32bit nebo jiný OS?
http://www.mozilla.org/cs/firefox/fx/
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
A IE - kámoše to donutilo stáhnout aktualizaci a při té příležitosti mu XP profi zčernaly jako nelegální, přitom číslo jsem ověřil a je platné. Skončilo to reinstalem.
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
Mohl by mi někdo poradit jak získat registraci???
Nejde mi ani tak o možnost stahovat víc souborů najedou, ale o upozorňování na vadné soubory, případně upload.
(Nemusí mít platnou revizi.)
(Celkově budu raději, když se to obejde bez papírů.)
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
A zkoušel jsi vrátit "bod obnovení" na správné datum? Pokud to v XP nemáš zakázané, mělo by to fungovat.BOBOBO píše:.. Nyní je IE nastaven zpět , ale fce se jaksi zapomněly vrátit .
p.s. A ještě něco - není ta hláška z důvodu, že už je limit dvou stažených souborů vyčerpán? Bývá to tam napsáno nad tou hláškou.
Pokud ano, tak počkej do zítřka nebo použij proxy.
Na sťahovanie boli pred 1a1/2 mesiacom upravované pravidlá, došlo k obmedzeniu sťahovania, možno neregistrovaným nedovolí /predtým za mi zdá boli možné 3 stiahnutia denne/ iba jedno alebo aj žiadne stiahnutie.
Aj registrovaní musia mať buď dostatočný počet bodov (za stiahnutia sa odpočítavajú) alebo musia vykonať Upload dokumentácie, aká ešte nie ja v archíve.
Doplnené: V pravidlách pre neregistrovaných zostali 2 možné stiahnutia /deň.
(Zvláštne, že registrovaní majú stanovený denný limit podľa počtu uploadu, uploadu hľadanej dokumentácie a počtu bodovz fóra, keď ako odhlásený bezvšetkého stiahnem denne 2 dokukumenty!?!)
jandu píše:Na registráciu je potrebná pozvánka, alebo vyplnenie testu. Stránka funguje, mne ide normálne. Je pravda, že včera a predvčerom boli výpadky serveru (stáva sa to častejšie, v poslednom období menej).
Na sťahovanie boli pred 1a1/2 mesiacom upravované pravidlá, došlo k obmedzeniu sťahovania, možno neregistrovaným nedovolí /predtým za mi zdá boli možné 3 stiahnutia denne/ iba jedno alebo aj žiadne stiahnutie.
Aj registrovaní musia mať buď dostatočný počet bodov (za stiahnutia sa odpočítavajú) alebo musia vykonať Upload dokumentácie, aká ešte nie ja v archíve.
Doplnené: V pravidlách pre neregistrovaných zostali 2 možné stiahnutia /deň.
(Zvláštne, že registrovaní majú stanovený denný limit podľa počtu uploadu, uploadu hľadanej dokumentácie a počtu bodovz fóra, keď ako odhlásený bezvšetkého stiahnem denne 2 dokukumenty!?!)
ahoj našla by sa pozvanka na elektrotanyu