Sháním časopis Hewlett Packard Journal

Sháníte nebo nabízíte nějaký návod, schéma, manuál, katalogový list (datasheet) ?

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
kyori

Sháním časopis Hewlett Packard Journal

#1 Příspěvek od kyori »

sháním, koupím časopis Hewlett Packard Journal, jakákoliv čísla a ročníky, zejména 70-tá léta. Také sháním jakékoliv Applications Note od Hewlett Packard.
elped77

#2 Příspěvek od elped77 »

kyori

#3 Příspěvek od kyori »

elped77 píše:http://www.hpl.hp.com/hpjournal/pdfs/IssuePDFs/

já mám na mysli ORIGINÁLY na papíru. Chápeš to? Když někdo sbírá dejme tomu staré poštovní známky, tak se asi těžko spokojí s naskenovanými obrázky kdesi na netu... Zkus nad tím přemýšlet a rozmýšlet.
Lukar

#4 Příspěvek od Lukar »

Poslyš kyori zkus také přemýšlet a rozmýšlet nad sebou. elped77 se snažil, pokračuj takovým stylem a příště se na tebe každý :rit:
Racius
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od Racius »

Týchto časákov ma každý slovenský aj český bastlíř doma na kilá :)
kyori

#6 Příspěvek od kyori »

Lukar píše:Poslyš kyori zkus také přemýšlet a rozmýšlet nad sebou. elped77 se snažil, pokračuj takovým stylem a příště se na tebe každý :rit:

Ono by to chtělo , kdyby se odepisovatelé nejdříve zamysleli na tím, než něco napíšou. Chce to přemýšlet nad odpovědí, než napsat ptákovinu, jen aby se něco napsalo.

Jestliže věta zní : koupím časopis Hewlett Packard Journal, tak tak je každmu jasné, že se jedná o časopis na papíru a že se poptavatel asi nehledá odkaz na PDF verzi na netu. To by potom dotaz zněl asi nějak takto: hledám link, odkaz na skeny časopisu Hewlett Packard Journal.
kyori

#7 Příspěvek od kyori »

Racius píše:Týchto časákov ma každý slovenský aj český bastlíř doma na kilá :)

to sa mi nepozdává :cry:
tomasjedno

#8 Příspěvek od tomasjedno »

kyori píše:Jestliže věta zní : koupím časopis Hewlett Packard Journal, tak tak je každmu jasné, že se jedná o časopis na papíru...

Mně tedy ne. Já žiji ve světě, kde se i za některé pdf soubory platí, natož pak za nějakou rozsáhlejší sbírku.
Odpovědět

Zpět na „Návody, schémata, manuály, literatura, katalogové listy (pouze pro registrované)“