Nahrání pásků ze Sonetu Duo na kazeták KM310
Moderátor: Moderátoři
Nahrání pásků ze Sonetu Duo na kazeták KM310
http://www.ucitel2.estranky.cz/clanky/ako-na-to/konektor-din-5kolik.html
na sonete pripojiť jeden koniec káblu do zdierky označenej ako RADIO (tam by mal byť výstup "line out")
no a na KM310 pripojiť do zdierky na zadnej stene kazeťaku.
A kutilmile - nelituju tě
Jak ti radí přede mnou, udělej si kabel a zapoj ho do konektoru "R" pod otvíracím víčkem . . .
musíš také přepnout na "R" na přepínači vstupů
výstup je na kolíku 3.
zem je na kolíku 2.
pozor výstupní úroveň je závislá na na nastavení hlasitosti !
- Přílohy
-
Sonet-nf-vystup.jpg- (144.14 KiB) Staženo 157 x
KM310 má univerzální konektor s vyšší úrovní vstupu na špičkách 3 a 5.
http://teletym.g6.cz/schemata/radia/km310.pdf
Sehnat modernější půlstopý magneťák než sonet, to je otázka... aby nakonec nebyl ten Sonet v lepší kondici než nějaká B4x.
Přehrávat na čtyřstopém je možné, ale obíráš se o dynamiku záznamu a odstup kvůli zahození půlky šíře stopy.
fifiju píše:jen mi nejde do hlavy to záznamové zařízení KM310
a co ti nejde do hlavy ???
- Přílohy
-
C280144.jpg- (104.49 KiB) Staženo 136 x
-
C280145.jpg- (106.05 KiB) Staženo 126 x
je to pravda , jasné to bolo hneď od začiatku keď sa napísalo ako prepojenie uskutočniť, ale predsa trocha polamentovať môžeme že
napr fifiju mal pravdu že ten KM310 urobí záznam iba sám pre seba, podobne som raz núdzovo nahrával jeden rozhovor z rádia na teslu K10 a následne ten záznam bol vhodný k prehrávaniu iba na K10tke a podobných mono strojoch, akonáhle sa vložila kazeta do nejakého stereo stroja poprípade ktorý má aj autorevers tak to bolo neposlúchatelné
durkovic píše:podobne som raz núdzovo nahrával jeden rozhovor z rádia na teslu K10 a následne ten záznam bol vhodný k prehrávaniu iba na K10tke a podobných mono strojoch, akonáhle sa vložila kazeta do nejakého stereo stroja poprípade ktorý má aj autorevers tak to bolo neposlúchatelné
se nediv, když ho neumíš seřídit . . .