Zatím se snažím, a beru jako stěžejní, spíš než změny vzhledu stránek a dalších detailů, rozšiřovat sortiment. V závislosti na obratu a zisku z objednávek zákazníků, se podařilo sehnat další levné součástky do výprodeje (zde to konkrétně inzerovat nebudu, jak už jsem psal, trpím extrémní alergií na reklamu na fórech, už tak jsem si dost povolil uzdu- kdyžtak leccos inzeruji na jednom slovenském hifistickém fóru). Zdroje byly různé, ale převážně (cca 2/3) jsem nabral sortiment na
www.soucastka.cz u ing. Galuzsky. Komu se tedy vyplatí více kusů najednou, ať bere součástky tam, komu se vyplácí kusové množství, má k dispozici můj výprodej. Na druhé straně, co jsem se zde neozval, některé položky ze sortimentu už jsou vyprodané. Celkově ale přece jen jde o rozšíření, což je dobře.
Někdy zhruba v únoru se budu snažit uvést na trh první stavebku, PWM regulátor pro odporové zátěže se spínacím kmitočtem kolem 15Hz, ochranou proti přepěťovým špičkám, přepólování, zkratu... Budou tam OZ a komparátory se širokým rozsahem provozních teplot. Půjde o regulátor, co se bude hodit i k regulaci vyhřívání astronomické techniky, kde se běžně vyskytuje rozsah provozních teplot od -25°C do 50°C, i horší. Střída od 0% do 100% beze změny kmitočtu, plynulá regulace. Bez displejů, jen analogová záležitost (analogová elektronika je můj koníček).
Mám v plánu se taky pustit do stavebky zesilovače 100VA. Samozřejmě s MJL3281/MJL1302 a KSC2690/KSA1220. V rozkmitu asi budou 2SA1145/2SC2705, a nebo taky možná 2N5401/2N5551 (uvidíme). Už vím, s kým budu případně konzultovat obvodové řešení (víc hlav, víc rozumu- pokud se dohodnou).
Tak snad z toho budou solidní kšeftíky.
Jura