Tak predsa len ten generál generálom navždy nezostane, vidím že som degradovaný
až teraz čítam vlákno,
a tak mi tá strata hviezdičky navodila inšpiráciu, že by sa mi páčilo, keby pod NiCK-om bol namiesto hviezdičiek ležatý posuvný ukazovateľ (niečo ako klasický ortuťový teplomer, aj s nejakými tými ryskami) - jeho posuv by bol úmerný počtu príspevkov za obdobie (čo teraz vidno po kliknutí na NICK). Neaktívnemu by samozrejme posuvník pomaly, ale isto (v súlade s tý číslom), začal cúvať. A po dosiahnutí nuly by po určitom čase nenápadne NICK zmizol zo scény. Niekto s jedným príspevkom by zmizol v nenávratne napríklad za 3 mesiace, niekto s napríklad 1,09/deň by sa na nulu scvrkával primerane síce podstatne dlhšiu, ale úmernú dobu a po 3-mesačnom zotrvaní na nej by zmizol v nenávratne aj on (možno by sa dalo niečo obkuknúť u niektorých operujúcich skupín..)
- Sprosté slovo by malo vplyv na odobratie určitej dĺžky úseku, o jednotke - 1 scvrk (slová aj s ich "náhradami" boli by uložené v automatickom dešifrovacom programe, ktorý používa napríklad Specnaz).
- Tak isto neprimerané osočenie by bolo ohodnotené príslušným počtom scvrkov (na príslušný program by sa dalo informovať u SIS a pod.). Napríklad 1 osočenie = 6 scvrkov.
- Podobným spôsobom by bol primeraným násobkom jedného scvrku ohodnotený (programom by sponzorsky mohla helfnúť ktorákoľvek tajná služba, tam by na kvalite až tak nezáležalo) príspevok, ktorý musel byť z dôvodu porušenia pravidiel zmazaný, presunutý, nutne upravený moderátorom, v krajnom prípadne i nebol napísaný.
Nad týmto posuvníkom by bola tenkým prúžkom vyznačená hodnota maxima, ktoré vo fóre NICK vôbec dosiahol,
pod posuvníkom by bol malinkým písmom, okrem dátumu založenia, vyznačený celkový počet príspevkov.
Všetko dobré v novom roku