Asus EeePC 900AX, WiFi pripojenie po režime spánku

Počítače stolní, notebooky, tablety, tiskárny, scanery a vše, co nějak souvisí s PC

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
jandu

Asus EeePC 900AX, WiFi pripojenie po režime spánku

#1 Příspěvek od jandu »

Bezdrôtový prístup na ntb funguje bezproblémovo. Ale po prebudení z režimu spánku je síce prístupový bod viditeľný, je vyhodnotený ako fungujúci, ale spojenie je nefunkčné. Po reštratu ntb opäť funguje bez problémov. (V prvopočitku to fungovalo aj po prebudení správne)
Predpokladám nevhodné nastavenie v režime spánku, ale neviem v ktorý parameter to môže spôsobovať.
Má s tým niekto skúsenosti?
Je to Asus EeePC 900AX.
Elektronické súčiastky fungujú za pomoci dymu. Ak dym unikne, prestanú fungovať.
forbidden
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od forbidden »

Aktualizoval bych ovladače WiFi karty v noťasu, nikdy jsem nic speciálního pro režim spánku a WiFinu nenastavoval a funguje to vždycky všude.
tomasjedno

#3 Příspěvek od tomasjedno »

Mně to občas nouťas dělá taky. U mne pomůže v panelu nástrojů Widlí right-click na ikonku WiFi - disable radio a pak znovu - enable radio.
keemo

#4 Příspěvek od keemo »

pripadne moznost "opravit" obdobnym sposobom ako viz vyssie
forbidden
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od forbidden »

tomasjedno píše:Mně to občas nouťas dělá taky. U mne pomůže v panelu nástrojů Widlí right-click na ikonku WiFi - disable radio a pak znovu - enable radio.

Pravda, občas to někomu v práci udělá taky, ale ne po probuzení, prostě jen tak, během práce. Pomůže WiFinu vypnout a zapnout, všechny noťasy, který máme, mají HW tlačítko na zapnutí/vypnutí.
jandu

#6 Příspěvek od jandu »

Okrem preinstalovania a nastavenia spôsobu napájania disku v režime spánku som vyskúšal vyp/zap HW tlačítkom, odpojiť/pripojiť pripojenie, opraviť pripojenie, no bez úspechu.
Na preinstal.wi-fi ovládača som sa neodhodlal - na tomto ntb je skrytá celá instalačka XP HomeEditt. a neviem, odkiaľ a ako navoliť potrebný ovládač.
Elektronické súčiastky fungujú za pomoci dymu. Ak dym unikne, prestanú fungovať.
forbidden
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od forbidden »

Stáhnout z netu přímo od výrobce noťasu, nebo i přímo konkrétního modelu karty.
jandu

#8 Příspěvek od jandu »

forbidden
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od forbidden »

Já radši stahuju přímo od výrobce, než z nějakých pochybných stránek. Akorát pro ten tvůj typ jsou tam ovladače dva, musíš nejdřív zjistit, kterou WiFinu tam máš.
Odpovědět

Zpět na „Výpočetní technika“