Chápete důvod přelaďování Primy?

Prostor pro osobní dotazy, které nelze jinde dopasovat, případně které přímo nesouvisí s bastlením či elektrotechnikou obecně (protože i bastlíři jsou většinou normální lidé, co nedrží v ruce štípačky a šroubovák 24 hodin denně). Neslouží pro přeposílání obecně známých informací z komerčních webů.

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
p32

#16 Příspěvek od p32 »

Ano, šlo o to zrušení té povinnosti, ale vůbec to neznamená, že ty regiony nemusí bejt. Prostě z povinnosti se stává možnost volně manipulovat se svým časem a jiným ho nabízet pro stejné věci za jiné peníze s možností ber nebo ne. Nakonec je krize a proč dělat něco za pár korun na staré smlouvy, když se to dá i jinak ? :wink:
EKKAR

#17 Příspěvek od EKKAR »

A hlavně - tuto možnost dovolil konec platnosti předchozí vysílací licence udělené na určitou dobu, kde bylo uvedeno, že provozovatel vysílání musí X % vysílacího času poskytnout regionálním studiím k šíření jejich programu blablabla... Což padlo s přechodem na DVB-T a možností těchto regionálních TV zaplatit si část MUXu ve svém regionu třeba od Českých Radiokomunikací. TV Prima se změnila na Primu Cool, Family a já nevím co ještě a původní smlouvou už není vázaná. Basta.
Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
A kutilmile - nelituju tě :mrgreen: :mrgreen: !!!
bu2520

#18 Příspěvek od bu2520 »

dík za info tohle jsem nějak nevyčetl třeba na stránkách primy. I tak si myslím, že snad kvůli tomu nemuseli dělat takové harakiri. Ale budiž.
BOBOBO

#19 Příspěvek od BOBOBO »

Ale však já vím , už to ale jen tak neodstřelím , i tak se na ty blbiny občas kouknu . :D
p32

#20 Příspěvek od p32 »

Jinak to z právního hlediska ani nešlo. Moc se na Primu nekoukám, ale i tak mám dojem, že je poslední dobou lepší než Nova. Mám po optice kromě internetu i 60 TV kanálů a tam Prima zůstala tak jak byla dříve. :wink:
Lukas-Peca
Kontaktovat uživatele:

#21 Příspěvek od Lukas-Peca »

Mě Nova na Silvestra dostala ,,megakoncertem" Michala Davida těsně před půlnocí...
thomas100

#22 Příspěvek od thomas100 »

Já Novu skoro vůbec nemusím, zdá se mi jako úplně bulvární televize a co mě štve nejvíce je to, jak řeknou skoro v každé zprávě "...na tn.cz".
A mezi svátky skoro samé pohádky a co mě ještě dostalo bylo to, jak nějaký den dali ve 20:00 Hrátky s čertem.
Holly

#23 Příspěvek od Holly »

thomas100 píše:Já Novu skoro vůbec nemusím...

Jsme dva. :wand:
Asi jsem degen a neumím česky, tak se na mně nezlobte!
ZdenekHQ
Významný člen
Kontaktovat uživatele:

#24 Příspěvek od ZdenekHQ »

Dneska jsem slyšel, že STB se napřed smaže tak, že se naladí automatem bez antény a pak se naladí stanice s tím, že se musí zasunout anténa. No nevím...
Pro moje oslovení klidně použijte jméno Zdeněk
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?
]
BOBOBO

#25 Příspěvek od BOBOBO »

No já jsem měl "problém" , že se jakoby možnost ladění "upozadilo" , a tato možnost nebyla v prvním plánu . Takže jsem se v tom dost dlouho , než bych si představoval , nimral . :D
keemo

#26 Příspěvek od keemo »

ZdenekHQ: aj to je moznost. Docela ftipne by bolo keby na konci ladenia bez anteny zahlasil "zadne nove kanaly nenalezeny" a drzal dalej v pamati tie co tam boli pred ladenim :lol:
helios

#27 Příspěvek od helios »

Ja STB kanály premazávam tak, že mu dám novú inštaláciu systému. Staré, nefunkčné kanály zmiznú a všetky nové sa načítajú. Len ich nakoniec musím manuálne zatriediť...
Keď Vám hodia pod nohy polená, zakúrte s nimi.
Achab

#28 Příspěvek od Achab »

Přelaďoval jsem několik různých STB sousedům a ve všech případech po naladění příslušného multiplexu původní programy zůstaly a přibyl pouze 1 nový na konec seznamu. Stačí pouze starou Primu ručně smazat a nahradit nově naladěnou. Pouze u jedné televize (nějaká OVP - CTV 29xx) se naladil znova celý multiplex a bylo potřeba staré programy komplet smazat. Jinak by ale s přeladěním neměl být žádný problém.
Odpovědět

Zpět na „Nezařaditelné“