Zlozite stiahnutie videa

Počítače stolní, notebooky, tablety, tiskárny, scanery a vše, co nějak souvisí s PC

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
hafca

#16 Příspěvek od hafca »

Z YouTube to umí celkem spolehlivě Internet Download Manager. Tam kde to neumí, třeba tv. archivy, tam nastoupí Replay Media Catcher. Ten stáhne téměř všechno.
Kdyby Edison nevynalezl elektřinu, do teď se díváme na televizi při svíčkách.
Duvsan

#17 Příspěvek od Duvsan »

Takže Keepvid nefunguje. Kecá niečo o Jave a tá nejde nainštalovať. Nerozumie si so systémom a ja nie som dosť zdatný, aby som to nakonfiguroval. VDownloader funguje, ale asi nevie rozlíšiť viac videí pod jedným linkom (Youtube). Replay Media Catcher - pozrel som si jeho video predstavenie, ale už som ho neskúšal. Kašlem na to, idem na FF. Ktorú verziu http://wiki.mozilla-x86-64.com/Firefox:Download odporučíte? Alebo radšej toto? http://nightly.mozilla.org/
Ď
Eleman

#18 Příspěvek od Eleman »

Toto si zkoušel?
Člověk se celý život učí jenom proto, aby ve stáří všechno zapomněl.
„Když už člověk jednou je, tak má koukat aby byl. A když kouká, aby byl, a je, tak má být to, co je, a nemá být to, co není, jak tomu v mnoha případech je.“ J. Werich
Duvsan

#19 Příspěvek od Duvsan »

To vyzerá dobre. Vďaka
Ak plne nahradí DownloadHelper, tak mám "nájdené".

Napriek tomu, štvú ma "chýbajúce moduly" a vlastne nekompletný prehliadač. Tak predsa nahodím ten FF. Ktorú verziu mám použiť (Firefox-3.7a5pre.en-US.win64-x86_64.installer.20100514 alebo firefox-12.0a1.en-US.win64-x86_64.installer)? Ď
Eleman

#20 Příspěvek od Eleman »

To já ne :oops: , to moje dcera, ta má "trubku" zmáknutou.
Člověk se celý život učí jenom proto, aby ve stáří všechno zapomněl.
„Když už člověk jednou je, tak má koukat aby byl. A když kouká, aby byl, a je, tak má být to, co je, a nemá být to, co není, jak tomu v mnoha případech je.“ J. Werich
keemo

#21 Příspěvek od keemo »

Bacha aby ti v tych alpha verziach fungovali doplnky... ja bych siel radsej do stable verzie (9)
rnbw

#22 Příspěvek od rnbw »

Duvsan: ani jednu, ale http://www.getfirefox.com
Duvsan

#23 Příspěvek od Duvsan »

OK, ďakujem za tip. Ešte dotaz; hľadám niečo šité pre platformu x64. Nie je toto náhodou pre x86 (32 bit.)?
Duvsan

#24 Příspěvek od Duvsan »

Javu som rozchodil, ale predsa som nakoniec nainštaloval YouTube Downloader. FF som stiahol ten "Nightly", 12-ku a to preto, lebo 9-ka sa pasovala pod "Program Files (x86), čo sa mi nepáčilo. Takže už mám, čo potrebujem. Ďakujem za rady.
Odpovědět

Zpět na „Výpočetní technika“