SONY Walkman WM-GX550, řemínek

Opravy a závady na MG, RMGF, CD, zesilovačů, receiverů, reprosoustav

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
Artaban001

SONY Walkman WM-GX550, řemínek

#1 Příspěvek od Artaban001 »

Zdarec. Nebýt toho, že ten walkman umí i nahrávat a nevypadá špatně (na to, že mě stál 100KČ), má vytahanou řemeničku. V Sony servisu mi řekli, že náhradní už není k mání, tak jsem se rozhodl, že ho seženu jinde. akorát potřebuju zjistit rozměry (nemám je jak změřit)

Číslo dílu ze servisního manuálu je " 3-007-430-01 Belt"
Eleman

#2 Příspěvek od Eleman »

Natahnout provázek a změřit délku se nedá? Nebo změř průměr toho vytahaného a zvol o trochu menší. Posuvku, nebo alespoň slušnější pravítko snad máš.
Člověk se celý život učí jenom proto, aby ve stáří všechno zapomněl.
„Když už člověk jednou je, tak má koukat aby byl. A když kouká, aby byl, a je, tak má být to, co je, a nemá být to, co není, jak tomu v mnoha případech je.“ J. Werich
Artaban001

#3 Příspěvek od Artaban001 »

Vyšlo mi průměr 68mm a šířka 0.8mm (čtverec).
Před chvílí jsem jej ze srandy umyl lihem a walkman funguje. Jsem zvědav, jak dlouho..
frantajetel11

#4 Příspěvek od frantajetel11 »

Umej i řemeničky a pojede jako za mlada :wink:
EKKAR

#5 Příspěvek od EKKAR »

Kápni na něj mikroskopickou kapku Jaru - a nechej běhat. Ze začátku to sice bude klouzat, jak to ale uschne, bude to jako za nova - recept na mazání řemínků by Hill.
Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
A kutilmile - nelituju tě :mrgreen: :mrgreen: !!!
cabernet

#6 Příspěvek od cabernet »

Ak je guma raz stara.vytahana. oslabena prirodzenou unavou materialu, tak najvhodnejsie by bolo remienok vymenit. Podla stareho vytipovat vhodny novy a vymenit.
durkovic
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od durkovic »

takisto potvrdzujem recept by Hill kvapka jaru na remienok(remienky) dokáže rozhýbať mechaniku magnetofónu a posuv pásku, vydrží to dlho , teda zavisí od opotrebenia remienku, aspoň ten čas pokiaľ nezoženieš nový, ono umytie v liehu pomôže ale niekedy nie na dlho, jar prípadne starý saponát Univerzal 90 pomôžu isto :wink:
Odpovědět

Zpět na „Audiotechnika“