LED žárovka E27 4W chlazená kapalinou, zkušenost?
Moderátor: Moderátoři
LED žárovka E27 4W chlazená kapalinou, zkušenost?
http://www.svetzarovek.eu/p-2762/k-497/ ... mivatelna/
Cena versus lumeny a spotřeba je jednoduše spočítatelná a stále je lepší špatnou žárovku za 15 Kč vyměnit za jinou.
-
AmarokCZ
- Kontaktovat uživatele:
Silikonem jsou kryty většinou jen kvalitní LEDky, Čína je krytá prakticky vždy obyčejným plastem. Se vzduchem chlazenou LED "žárovkou" zkušenost mám a nikdy nic takového už nechci vidět, lepší jsou snad i úsporky.
Díval jsem se na tvůj web. Na rozdíl ode mne jsi LED žárovky i vyráběl. Na druhé straně u těch tvých konstrukcí se ani moc nedivím, že nejsi sympatizant vzduchového chlazení. Já prostě nakoupil kupu čínskejch LED žárovek, který se mi zdály šikovný a přijatelně výkoný. Většina bytu je pod LED. A zatím nelituju, naprosto nemám problém.
-
AmarokCZ
- Kontaktovat uživatele:
Nikdy už nechci do baráku nic jiného než obyčejnou žárovku nebo klasickou zářivku s pořádným předřadníkem.
Vzduchem může chladit LEDky v "žárovkách" jedině totální neználek či diletant. Různé testy ukazují, že prakticky všechny LED "žárovky" mají velmi velké problémy s chlazením (a to platí pro ty, které mají malý počet výkonných LEDek na chladiči tak i pro ty, které jsou bez chladiče s velkým počtem obyčejných LED - tzv. "kukuřice").
Pokud máš většinu bytu v LED, tak je to tvoje blbost, časem na to taky přijdeš...
Holt my světlonošové to nemáme lehký a možná je to fakt moje blbost
Na druhé straně tvoje vyjádření: "různé testy prokazují" považují za nepravdivé a naprosto zavádějící. Ukaž mi různé testy solidních LED žárovek, které dopadají tak špatně, jak tvrdíš. Možná tak výkřik zaujatého "žárovkáře", jinak nic.
jankop píše:Většina bytu je pod LED. A zatím nelituju, naprosto nemám problém.
Ake diametralne odlisne nazory.AmarokCZ píše:Já jsem něco dělal i kupoval - oboje stálo stejně za ho**o (tzn. rychlá smrt)! ...Nikdy už nechci do baráku nic jiného než obyčejnou žárovku ...
Ja mam LED iba niekde kde sa mi to hodi a vyhovuje. Obcas sa vyskytne mensi problem, ale v podstate spokojnost.
-
AmarokCZ
- Kontaktovat uživatele:
jankop píše:Já prostě nakoupil kupu čínskejch LED žárovek, který se mi zdály šikovný a přijatelně výkoný.
Takže Čína je solidní žárovka?jankop píše:...Ukaž mi různé testy solidních LED žárovek, které dopadají tak špatně, jak tvrdíš...
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
Jednu "kukuřici" jsem si před časem koupil, je to hnus. Naopak jsem objevil "spirálové" úsporky s teplou bílou, které docela i svítí.
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]