Jak protáhnout pračku širokou 60cm dveřmi širokými 59,5cm?
Moderátor: Moderátoři
- FRANSIMOR
- Kontaktovat uživatele:
FRANSIMOR píše:... Tedy pokud není koupená přes internet.
Právě proto - pokud by byla koupená přes internet, tak aspoň nemusí vysvětlovat proč ji vrací - pokud už ale neprošvihnul lhůtu (na vrácení zboží).
Nejprve v ní měl ale vyprat (usušit) prádlo celému paneláku ...
Tento 70cm dlhy kus uvolni a,vyber.Takto nalezato dostanes susicku dovnutra.Chybajuci kus zarubne a aj stenu pod nim uprav tak,aby bol samotny kus demontovatelny.Napr 4 hmozdinky,distancne stlpiky...Tak budes moct v buducnosti pristroj stahovat.
Ak budes robit presne,tak si spoj ani navsimnes.
To je fuk, kdybych ty futra měl rozmlátit, tak je rozmlátím.
Prvně bych zkusil, jestli se poddá zárubeň a to co je pod ní pouhým tlakem. Ale musím sehnat ten pumpík. Když ne, začnu odebírat materiál vedle zárubně.
Vyříznout kus zárubně se mi nechce, tam by zůstaly velké viditelné jizvy. Zatímco nové zapatlání maltou se dá udělat relativně nenápadně.
A kutilmile - nelituju tě
A nejdou ty futra proste rozroubovat ? Jako vetsina panelakovek ?
Spíš by mě zajímalo, jak to s tou uváděnou "tunáží" u heverů je.
Je hever označený jako "3,5 tuny" určen pro auto o hmotnosti 3,5tuny nebo unese opravdu 3,5 tuny?
PvvS píše:A obycejny prkno 61cm napric futry a kladivo nepostaci ? Ty futra by mely povolit. Ja tihle zpusobem dostaval ven i jedny, ktery zednici pri stavbe panelaku zazdili mezi panely. Cement povolil a pak uz sem mel volnou ruku.
A nejdou ty futra proste rozroubovat ? Jako vetsina panelakovek ?
Nejdou rozšroubovat, jsou zapuštěný v maltě a omítce. Není to v panelu.
Prkno mě napadlo, ale bude muset být opravdu tuhé a silné, aby se neohýbalo. Netuším, jakou sílu vyvine prkno a jestli se spíš nepřidře.