Předehřev DPS z číny a izolace topného tělesa
Moderátor: Moderátoři
Předehřev DPS z číny a izolace topného tělesa
Jsem celkem spokojený, za tu cenu, kromě nevýslovného smradu při ohřátí, který se line zevnitř. Nedalo mi to a našel jsem topné těleso obalené zhnědlým papírem , napuštěným čímsi... Pod papírem je vrstva žáruvzdorného obkladu (dost možná azbest) a skelné vaty. Papír jsem odstranil, myslíte ,že bych měl nahradit azbest a skelnou vatu? Co za materiál má podobné vlastnosti?
Fotky ke stahnuti http://leteckaposta.cz/277161328
Nějakou tepluodolnou desku (350st°C + , sibral apod) by mohly mít v topenářství, že? Nebo to tam vůbec nedam,mmm ..
- kevin_mitnick
Spejbl píše:hm,tak ten krám smrdí a kouří vesele dál.. Jelikož papír už mám vyndanej, ten to bejt nemůže, bude to ta deska jak vypadá jako klingerlitu, je zčernalá. A kromě toho je v ní vyřízlá mnohem větší díra, než ¨než je pro přívod od tělesa potřeba, asi číňanovi ujela ruka![]()
Nějakou tepluodolnou desku (350st°C + , sibral apod) by mohly mít v topenářství, že? Nebo to tam vůbec nedam,mmm ..
Sklenou vatu a ten bordel kolem se osvedcilo nahradit Isoverem. Tu desku tam dej, misto toho klingeritu vyhovi treba ten Sibiral. Pokud bys chtel to teleso jeste omotat necim misto toho "papiru", pak vyhovi skelna tkanina (sezenes tam, kde delaji vyrobky z laminatu)...
Ale teď jsem na to kápnul, na vrchu kolem tělesa je jakýsi silikonový elastický tmel, který se přímo na tělese při 150°C vypaří.
Idioti