Jak protáhnout pračku širokou 60cm dveřmi širokými 59,5cm?
Moderátor: Moderátoři
- frantajetel11
PavelFF píše:..Tak jsem chodbu (včetně počítače) zabalil do ochranné fólie a jal se řezat rozbrušovačkou futro...
Gratuluju též
P.S. voe já psal kartóny a né fólii
P.S. II co dokážou "úlety" z karbiny jsem zjistil na brejlích.
P.S. III http://mp3s.nadruhou.net/videoklipy/hor ... ala-24205/
- Přílohy
-
Prach ve vzduchu vyblesknutý.jpg- Futro těsně po vykonané amputaci. Ve vzduchu lítá jemný prach, který se rozzáří při focení bleskem a vytváří snovou atmosféru. Kterou je pak nutno půl dne likvidovat.
- (79.8 KiB) Staženo 162 x
PavelFF píše:... Bohužel mě nenapadlo, že glazované obkládačky jsou tak snadno tavitelné. Směrem do koupelny jsem ochranu poněkud podcenil.
Viděl jsem před několika lety následky řezání flexou, když známý zkracoval Jäkly na konstrukci regálu do bytu. Bohužel, vinou jakéhosi informačního šumu mu je v obchodě nařezali o centimetr delší než bylo potřeba (naštěstí DELŠÍ...
A kutilmile - nelituju tě
- frantajetel11
Musím vytvořit komplementární díl, hranolek ze dvou slepených prken do profilu L a pokusit se to napasovat na sraz. Se dřevem se mi doma bude pracovat mnohem snadněji než s dvojkou(cca) plechem. Díl bude dle rad odnímatelný, takže transport spotřebiče směrem ven bude možný.
Samozřejmě že navrhovaná řešení typu "pozvi zedníka, sušičku odtáhni do sklepa, nech vyměnit futra za 70ky, kup nové dveře a za tři dny budeš mít perfektní výsledek " by přinesla esteticky dokonalý výsledek. Jenže já nejsem puntičkář a shánění zedníka na jedny dveře určitě zabere mnohem víc času. Nebude to zrovna rychlá záležitost. Dále tu jsou i otázky finanční a provozní. Musely by se bourat obkládačky. NE!
Raději budu mít na futru spáru.
- Přílohy
-
Futro po redukci ..LQ .jpg- (57.12 KiB) Staženo 165 x
- frantajetel11