Panasonic DMR-ES10 - kúpa od ruky
Moderátor: Moderátoři
Panasonic DMR-ES10 - kúpa od ruky
mám možnosť kúpiť spomínaný DVD rec DMR-ES10 za symbolickú cenu s tým že pristroj má závadu v tom že nenačíta DVD , iba "zázrakom" občas nejaké vezme, predavajúca nevedela napísať presnejšie ktoré vezme a ktoré odmieta , vraj sa do toho nerozumie. chcel by som teda vedieť približný názor či ísť do tej kúpy a bude to pripadne len znečistená optika alebo to už má optika jaksi kúsok za sebou , prípadne vada v zdroji atd , máte niekto skúsenosti s touto "ES" modelovou radou ?
DVD rec by som potom hodil na chalupu pre prípadne nejaké prehrávky /záznamy, mam tam placku LCD TV panasonic takže by sa to k tomu hodilo
ďakujem za každú radu/názor
ked sa poštasti a rozhýbem ten dvd rec tak parada ak nie tak tak nebudem za nim smutit, sice starší stroj ale designovo vydarený
- dufisek007
ale jak tak čítam net tak na to aka je panasonic značka pristroj je celkom pekný lákavý, v dobách predaja tých rekorderov nijak moc lacný skôr si trebalo zaplatiť a ono sa to do roka dvoch odporúča či už rada ES alebo EX alebo jake su ešte, a cena celej mechaniky je skoro vyššia než funkčný stroj od ruky, to je od panasonicu hnusné, pfuj