Philips 29PT5407/21, L01.1E
Moderátor: Moderátoři
Philips 29PT5407/21, L01.1E
- Přílohy
-
10012012096.jpg- (77.23 KiB) Staženo 152 x
Pokud jeto napůl, tak ještě polovina průřezu zbývá.
„Když už člověk jednou je, tak má koukat aby byl. A když kouká, aby byl, a je, tak má být to, co je, a nemá být to, co není, jak tomu v mnoha případech je.“ J. Werich
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
Lubanec píše:Všem těm kteří mi pomohli a poradily že je to někde ve vertikálu moc děkuji..Byl v háji keramický kondenzátor vedle vn trafa..
To je asi tak stejně logická věta, jako že "se mě najednou zastavilo auto a problém byl v té díře u zadních dveří, do které kolega na benzince nacpal jakousi hadici a tím ji ucpal".
Tak nám napiš to poziční číslo, hodnotu, cokoliv pro identifikaci. Dík.
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
- Přílohy
-
11012012097.jpg- (144.02 KiB) Staženo 196 x
Ten keramický kond (2463) s tou závadou (ve vertikálu) nemá absolutně nic společného - a nedivil bych se, kdyby ho tam odštípnul třeba i výrobce (při oživování šasi ve výrobě).
Ten kondík je totiž (jak vidno i z foto) mech. i elektricky nepoškozený - pouze odštípnutý
Lubanec, ak Tvoje pozvanie platí, ja byť na Honzovom mieste, tak by som to prijal. Ak ale kecáš, tak zaplatíš Kokunovi cestu, stratu času a preplatíš mu aj ubytovanie v 5-hviezdičkovom hotely s plnou penziou + obsluhu hore a dole bez...
P.S. Mimochodom, podľa špecifikácie zo SM tam má byť:
2463 4822 126 14237 470pF 10% 2kV
ale, tu by som nebazíroval...
- Přílohy
-
philips.JPG- (82.71 KiB) Staženo 185 x
- otakarv
- Kontaktovat uživatele:
Lubanec píše:Všichni mi při ukázce závady radily hledat ve vertikále..Tak jsem taky udělal a opravil..
Tak Ty jsi přesvědčený že ten kondík je v obvodu vertikálním?Víš co,dělej si