No a jaká byla ETA....
Moderátor: Moderátoři
http://www.novinky.cz/domaci/255779-at- ... praha.html
Je to ale obrovská škoda, mám několik eťáckých výrobků a nikdy jsem si na ně nemohl stěžovat. Akorát jsem jednou musel pracně tahat vlasy z fénu a párkrát jsem měl rozdělanýho Neptuna, protože se s ním luxovalo i to, co by nemělo. Bábina má starýho robota někdy z 60. let, dvakrát se u něj měnily uhlíky a dokupovala se nádoba na těsto, protože ji kdysi nechala na kotli a ta se zdeformovala. Motor běží jako hodinky, relativně tiše, bez šelestu, skřípání a dalších pazvuků, celkový opotřebení je asi jako u čínskýho robota po měsíci používání.
Co vím skoro jistě, za umírání Ety může neschopnej management.
kdo je levičák ve čtyřiceti, nemá rozum.
— Winston Churchill
- zdrojmesit
- Generalsound
- Kontaktovat uživatele:
No já si myslim, že za tohle může velice levná pracovní síla v Číně (tam dělaj defacto za jídlo - dovedete si představit tady, dělat jen za jídlo?)
A nezájem kupujících o kvalitu spolu s vychytralostí velkoobchodníků.
Jak snadno se lidi daji oklamat slevovými letáky...... Chjo...
Čína dokázala přejít z budování komunismu rovnou do vrcholného kapitalismu. Lidé tam jsou v podstatě jen otroci. Všechno špatné co se u nás dělo během vlády komunistické strany je u nich mnohem horší. A těch pár věcí co se tady podařilo udělat dobře, jsme nechali rozpadnout během budování kapitalismu.
(Nemusí mít platnou revizi.)
(Celkově budu raději, když se to obejde bez papírů.)
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
Generalsound píše:Co vím skoro jistě, za umírání Ety může neschopnej management.
Někdy je to tak, že management je velmi "schopný". Prostě dostane peníze za to, že zlikviduje vlastní společnost a tím dá prostor konkurenci.
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
- kevin_mitnick
ETA není sama, Philips už dlouho vyrábí kdesi na dálném východě. Máme snad 20 let starý fén Philips Crown 550 vyrobený v Singapuru. Taky stále slouží...
Nějak jsem se zakecal, ale... Proč ETĚ vyčítat výrobu v Číně, když tam vyrábí kdejaký tradiční západní výrobce...