HD z DVD rekordéru Panasonic do PC ?
Moderátor: Moderátoři
HD z DVD rekordéru Panasonic do PC ?
HDD z DVD
-
85.70.179.98
rnbw píše:Mozu byt zaheslovane. Skus sa na to pozriet tymto http://www.hdat2.com/
Díky za info. Ta stránka je velmi zajímavá a i odkazy zde uvedené, lze využít v budoucnu.
Disky se opravdu netočí (není gyroskop. efekt) ani na vývodech motoru není žádný průběh.
V diskuzi na tvfreak byla zmínka, že disky v HDD rekordérech jsou nějak locknuté, aby nešly měnit za větší, ale nic bližšího jsem se zatím nedozvěděl.
Zkusím tedy zkusím ten soft a pak dám vědět...
Panasonic DMR EH60
Podarilo se mi o vikendu dat ERASE all titles
Po kontaktu na technika z panasonicu je to tak ze disky maji jinou eletroniku a proste se v pc nesepnou a kdyz sepnou nedetekuji ..
Dat jiny hdd do recorderu je stejny problem napise disk error a nic nepomuze pokud zkusite vymenu disku v recorderu za chodu napise disk error a vypne se.
Pry jde menit disk jen ve starsim modelu 50ka jinde ne ... Zitra zkusim disk donest do www.tdp.cz na zachranu dat tak vam reknu jestli to umej. Podle me by stacilo mit stejny disk 200Gb a jen vymenit eletroniku ale jen teoriie ...
Panasonic DMR EH60
Ale ted ta moje zkusenost. TDP me rekla 10k a tak me to nedalo a napsal jsem na vse co jsem nasel ohledne zachrany dat a napsali me toto
Dobry den,
bohuzel se nam nepodarilo rozkodovat souborovy system u techto rekorderu.
Takze zaverem kaslu na to a proste jsem o data prisel a vim ze kdyz ten disk odejde definitivne tak jsem v <> Takze ho budu muset reklamovat pred koncem zaruky
Jeste jedna informace od HDAT2 teamu:
http://www.samsung.com/Products/HardDis ... per_10.htm
Z toho vyplývá, že disk lze použít pouze na zařízení, kde byl prvně inicializován a nejde ani přenést do sice stejného, ale jiného rekordéru.
Pravděpodobně si firmware řadiče v Panasonicu zapíše jednoznačný kód a po verifikaci teprve "zapne" disk.
Co jsem četl na netu, jiné disky od jiných výrobců to nemají.
-
Jirka
- Kontaktovat uživatele:
Pentium píše:...Takze zaverem kaslu na to a proste jsem o data prisel a vim ze kdyz ten disk odejde definitivne tak jsem v <> Takze ho budu muset reklamovat pred koncem zarukyprotoze na novy disk bude zaruka dalsi dva roky
Nechci si ani tipnout kolik takovej disk stoji original od panasonica 2k urcite ne
.....
Řekl bych, že za 2 roky to nebudeš muset řešit. Bude na to nějaký prográmek, co to normálně odblokuje, a dáš si tam jakýkoliv disk.
Třeba nad tím už v Rusku (od nich přichází nejzajímavější "prográmky") někdo přemýšlí ...
HDD
Osobně mám Pioneer DVR 5100H s 80G HDD. Mám ho dva roky ale raději jsem nic podobného nepokoušel jako ty. Taky tam prý je "cosi" co nedovolí jednoduše dát třeba větší HDD. Za dva roky bude stejně vše jinak! Ceny i možnosti a bůh ví co ještě k tomu. Zdravím všechny.