Dostal jsem darem ale nemá ani české menu ani český manuál.Takže jsem smutný,protože jazyky neznám a tudíš je mi na nic.Hledal jsem všude na síti,ale k sehnání jsou pouze v angličtině a němčině.Prosím pomozte rád zaplatím i za kopii manuálu.
Návod k obsluze DVD Thomson DTH 8640E
Moderátor: Moderátoři
Návod k obsluze DVD Thomson DTH 8640E
Dostal jsem darem ale nemá ani české menu ani český manuál.Takže jsem smutný,protože jazyky neznám a tudíš je mi na nic.Hledal jsem všude na síti,ale k sehnání jsou pouze v angličtině a němčině.Prosím pomozte rád zaplatím i za kopii manuálu.
Re: Návod k obsluze DVD Thomson DTH 8640E
Herel píše:Prosím o pomoc při hledání návodu k DVD recordéru Thomson DTH8640E
Dostal jsem darem ale nemá ani české menu ani český manuál.Takže jsem smutný,protože jazyky neznám a tudíš je mi na nic.Hledal jsem všude na síti,ale k sehnání jsou pouze v angličtině a němčině.Prosím pomozte rád zaplatím i za kopii manuálu.![]()
![]()
![]()
Nehladaj ziadny preklad manualu aj tak vacsinou stoja za ho... . Takto mas aspon motivaciu zacat sa ucit cudzie jazyky kez si s tym este nezacal. Cim skor, tym lepsie, ver mi! Ja som zacal s anglictinou ked som mal cez 30,ale to bola ina doba ...
Re: Návod k obsluze DVD Thomson DTH 8640E
Na www thomson to není?Herel píše:Prosím o pomoc při hledání návodu k DVD recordéru Thomson DTH8640E
Dostal jsem darem ale nemá ani české menu ani český manuál.Takže jsem smutný,protože jazyky neznám a tudíš je mi na nic.Hledal jsem všude na síti,ale k sehnání jsou pouze v angličtině a němčině.Prosím pomozte rád zaplatím i za kopii manuálu.![]()
![]()
![]()