Protest EN/US Wikipedie- bude na 24 hodin mimo provoz
Moderátor: Moderátoři
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
Co si dal za link?ZdenekHQ píše:Tady je zřejmě původní megaupload : http://109.236.83.66/
Ved nefunguje.
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
Nechci nijak vyzdvihovat Karla Marxe, ale nad tou definicí fašismu se musí člověk zamyslet : "Marxističtí teoretici fašismus od počátku chápali jako do krajnosti dovedený, agresivní kapitalismus. Oficiální definice, přijatá Kominternou roku 1935, líčí fašismus jako „otevřenou teroristickou diktaturu nejreakčnějších, nejšovinističtějších a nejimperialističtějších složek finančního kapitálu“"
Fašisti jsou často stíháni jako extrémisté, přitom toto se tady začíná (opět) dít jako "státní zájem USA".
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
fero7 píše:Co si dal za link?ZdenekHQ píše:Tady je zřejmě původní megaupload : http://109.236.83.66/
Ved nefunguje.
Právě jsi zažil buď přetížený server, nebo reálnou likvidaci. Ráno a při odesílání příspěvku ještě IP žila.
bu2520 píše:proč bych měl kupovat zajíce v pytli a vyhazovat peníze za něco co mi nevyhovuje . Přijde mi to pokroucená spravedlnost.
Tvůj výklad je taky pokroucený. Podívej se na to z pohledu prodávajícího. V hospodě taky napřed sežereš svíčkovou a pak se rozhodneš, jestli ji zaplatíš? A jak bys chtěl nakouknout do pytle se zajícem v případě thrilleru s pointou na konci? Tvoje právo je vybrat si zboží a tvoje riziko je, jestli sis vybral dobře. Navíc ten argument u hudby za existence tisíců rádií je praštěný.
Jestli je tady něco pokrouceného, tak je to propojenost médií, zákonodárců a autorských organizací, ale určitě není prodávající povinen nabízet svoje zboží formou ochutnávky.
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
ZdenekHQ píše:Tady je skutečně hlavní otázka, kolik vlastně dostane původní autor CD a kolik spolkne byznys.
Obávám se, že kdo má smlouvu na zastupování autorskou organizací nebo vydavatelstvím, tak má smlouvu výhradní. Těžko to bude nějaký kočkopes. Kolik znáš umělců nad rámec vesnice nebo okresu, kteří by nebyli zastupováni?
No a v případě filmu jde o kolektivní dílo, kde producent vkládá svoje peníze do podnikatelského záměru a hlavně nese náklady na promo, bez kterého by dneska už nic nefungovalo. Umělec je tam jen výrobní prostředek, i když po pravdě špičkový umělec je špičkově (pře)placený, tak proč by protestoval.
Něco se určitě časem změní, jen není zatím zřetelné, co a jak moc.
Každopádně mám množství zakoupených děl , u kterých mi nebylo líto dát často nemalé prostředky. Bohužel mám i takové které za ty peníze nestojí.
Neobhajuji kradení , ale nelíbí se mi když mi někdo reklamou nabízí něco co mě zaujme a nakonec to nemohu vrátit pro nenaplněnost slibů. Např klasika některých filmů nazvou jej komedií ukážou komickou scénu a nakonec to je jedinná scéna které se zasmálo celé kino. Takhle jsem vyhodil kinům už docela dost peněz.