Supraphon Supralion GP03, foto konc. vypínání a brzdy
Moderátor: Moderátoři
Supraphon Supralion GP03, foto konc. vypínání a brzdy
Koupil jsem si kufříkový gramofon Supraphon GP03 Supralion, gramofon je na kličku, a je funkční, ale nějáký nenechálek zdemontoval koncové vypínání, to slouží i jako brzda talíře. Veškteré komponenty jsem dohledal v přístroji, avšak nevím, jak patří nainstalovat, nemáte někdo tento typ či obrázek?
Děkuji za info
Jirka
- Giftmacher
Stav toho mého bych řekl že zas tak valný není, kufřík červené barvy, od té doby mam spousty jiných modelů, které vypadájí lépe a i lépe hrají a mam k nim i návody na obsluhu
- Giftmacher
- Giftmacher
Další chyba - cena, za tento gramec bych 2500Kč opravdu nedal, je to cena kufříkovýho Hís mastérs voice, a za tento tak do 500Kč...Kdysi sem dal za něj asi 650,-...
-----------------
To tvoje origo asi není, ale je to určitě lepší než třeba to s té konzole, ajko to mam já..
- Giftmacher
Myslím, že tento měl tyto dva nekompletní a v nějaké diskuzi chtěl o tom nějáké info a chtěl udělat ze dvouch jeden, a info kolik techto supralionů byla a jaké bar. varianty a tak, kus mu písnout email... Nebo si vygoogli ještě někoho, kdo tento má... http://balek.v.sweb.cz/
A stejně, já bych tam nechal to co tam máš, vypadá to celkem slušně, pokud budeš dělat něco homemade, lepší to stejně asi nebude, pokud to necháš vyrobit, bude tě to stát prachy, možná jako jiný supralion a stejně originál to nebude.. Možná uvažuju blbě, ale je to můj názor.. Zkus koukat na aukro, občas se tam vyskytují tyto přenosky MODZV1, ale ty kolečka byly dělaný ze špatných materiálů, a sypaly se..
- Giftmacher
- Giftmacher
- Giftmacher