Peníze po internetu

Prostor pro osobní dotazy, které nelze jinde dopasovat, případně které přímo nesouvisí s bastlením či elektrotechnikou obecně (protože i bastlíři jsou většinou normální lidé, co nedrží v ruce štípačky a šroubovák 24 hodin denně). Neslouží pro přeposílání obecně známých informací z komerčních webů.

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
Lukas-Peca
Kontaktovat uživatele:

Peníze po internetu

#1 Příspěvek od Lukas-Peca »

V poslední době se hlavně na Facebooku hojně objevují reklamy na různé stránky, ve kterých se zpravidla píše něco o tom, že autor stránky objevil zaručený systém na vydělávání peněz přes internet, že tak přišel k dlouhým penězům a že se chce o ten super systém podělit s ostatními, aby si taky užili. Ten systém vždy spočívá ve střídavém sázení na červenou a černou v ruletě v internetovém casinu. V opravdovém casinu by vás vyhodili, protože takto nemůžete prý nikdy prohrát, ale v internetovém vás nikdo nehlídá a můžete tedy vydělávat, jak chcete. Co myslíte, že se za tím skrývá?
Pokud si nějakou takovou stránku chcete prohlédnout, stačí vygooglit Peníze po internetu a je tam toho plno...
css

#2 Příspěvek od css »

Čau, taky mě to zajímalo, tak jsem si to před časem vyzkoušel na ostro. Dokud jsem hrál tréninkový režim (zdarma), metoda fungovala, a imaginární peníze se znásobovaly. Když ale začneš hrát doopravdy, poznáš, že jejich softwér je napsaný tak, aby podobné metody odhaloval a anuloval jejich účinek. Mě tenkrát padala snad 20x za sebou červená barva, což je u rulety fungující čistě na náhodě silně nepravděpodobné. Ten pokus mě stál 3 kila :D
Davidus
Zablokován
Zablokován

#3 Příspěvek od Davidus »

jojo, účel těchdle her je jen obrat lidi, stejně tak pyramidové hry a podobně.
MirrA1

#4 Příspěvek od MirrA1 »

Taky jsem to viděl, a divím se že je to vůbec povolené takhle oblbovat lidi.

Tento systém se nazývá Martingale.

Skutečně tento systém funguje ALE pouze s neomezeným kapitálem. Problém je v tom, že jedna barva ti může padnout i 15x za sebou což způsobí zruinování účtu.
Takže určitou dobu to fungovat může, ale až příjde víckrát za sebou stejná barva (jako že statisticky příjde), tak ti to vymaže účet.
V kasínu tě takhle nechají hrát, protože moc dobře vědí jak dopadneš.

Reklama na tento způsob hraní = podvod který by měl být trestný.
Naposledy upravil(a) MirrA1 dne 21 led 2012, 11:46, celkem upraveno 1 x.
MirrA1

#5 Příspěvek od MirrA1 »

Takto to vypadá: http://www.jakvyhratvrulete.cz/ Anonymní stránky bez jediného jména a kontaktu radí lidem jak "zaručeně" zvítězit v ruletě. Jednoduše zlodějská pakáž která by měla být postavena mimo zákon.
Bernard

#6 Příspěvek od Bernard »

Lukas-Peca píše:..... zaručený systém na vydělávání peněz přes internet, ...

Určitě ta možnost existuje, pro toho majitele kasína. A ten shání kavky a hejly po internetu.
Při sázce na barvu mám šanci 18/37 na výhru a 19/37 na prohru. A je to.
rnbw

#7 Příspěvek od rnbw »

Takato pravdepodobnost plati pri skutocnej rulete. Online verzia moze byt zmanipulovana, pretoze vie, na co si stavil a do programu nevidis...
AmarokCZ
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od AmarokCZ »

MirrA1 píše:Skutečně tento systém funguje...
MirrA1 píše:Reklama na tento způsob hraní = podvod který by měl být trestný.
Trochu si protiřečíš, ne? Podvod to není, jen je to jako vždy jen důkaz toho, že na hloupých lidech se dá dobře vydělat. :?
Navíc každý inteligentní člověk to dokáže posoudit po svém. Nechceš přeci snad aby byla lidská hloupost trestná ...?
Údajně není reálné, aby padla jedna barva víc než 8x za sebou. Takže lepší je čekat než padne několikrát za sebou stejná barva a pak vsadit.
MirrA1

#9 Příspěvek od MirrA1 »

AmarokCZ:

přečti si ještě jednou co jsem napsal a nevytrhávej prosimtě věty z kontextu.

Jinak doporučím ti koupit si dětskou hru ruleta a pár desítek hodin si s ní hrát. A uvidíš, že JE reálné aby ti jedna barva padla i 10 za sebou :-) Nebo můžeš skusit internetovou ruletu, ale tam je už diskutabilní chování softwaru.
AmarokCZ
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvek od AmarokCZ »

Přečetl jsem si to znovu a stále si myslím, že si protiřečíš: píšeš, že to funguje, ale posléze označuješ reklamu na takový způsob hraní za trestný ... :roll:
MirrA1

#11 Příspěvek od MirrA1 »

Tak jako v první třídě základní školy. Vklidu se posaď, uvolni se a znovu si to co jsem psal výše přečti. Pěkně slovíčko po slovíčku.

A copak já jsem to tam psal o kapitálu co? Už se ti to povedlo přečíst to a porozumět tomu? :D
AmarokCZ
Kontaktovat uživatele:

#12 Příspěvek od AmarokCZ »

No dementa děláš tak možná ze sebe, protože ani nevíš co jsi naspal, prostě metoda funguje, NIC VÍC NIC MÍŇ! :roll:
MirrA1

#13 Příspěvek od MirrA1 »

Tak jak vidím, tak to asi dostaneš za domácí úkol do pondělí :D Nebo ti s tím snad někdo jiný pomůže :D

PS: nebo je ještě nutné vysvětlit to záludné cizí slovo ka-pi-tál ? :D
AmarokCZ
Kontaktovat uživatele:

#14 Příspěvek od AmarokCZ »

MirrA1: ve vlastním zájmu ti doporučuji se nesrat do toho, čemu nerozumíš, jednou na to doplatíš :wink:
MirrA1

#15 Příspěvek od MirrA1 »

Počkáme si spolu na někoho jiného kdo najde řešení této zapeklité situace ano? :D
Odpovědět

Zpět na „Nezařaditelné“