Ford 2004, Sound 2000 schéma?
Moderátor: Moderátoři
Ford 2004, Sound 2000 schéma?
petyrekk píše:čistě teoreticky - není možné,že bys ten řemínek vložil jinak,než-li tam byl původně?Třeba se Ti nyní některá kladka točí opačným směrem,nebo je ještě možnost,že by šla mechanika ztuha.Hlavně nenadávej,že se Ti to nemůže stát.Každý se může přehlédnout.
Tam se vůbec nerozběhne motor,a na displeji je pořád frekvence radia,který nepřepne na kazetu. Chtělo by to schéma
Re: Ford 2004, Sound 2000 schéma?
veny píše:Zdravím. Přepínal stále reverse u kazety,tak jsem měnil řemen,ted nejde přepnout z radia na kazetu. Nemá někdo schéma nebo nevíte co s tím? Dík Venca
Tak schéma už nepotřebuju,vyrobil jsem si zajímavou závadu.Jak píše Hill. Sice jsem nic neutrhl ale něco podobnýho. Přímo pod mechnikou je keramická destička, asi 3 krát 3cm a na ní Tda 1579 což je dekodér dopravního hlášení. Při demontáži mechaniky se mi jí zřejmě podařilo nalomit . Prasklina nebyla téměř viditelná,pospojovat to nešlo.Tím že byla vada na této desce,nemohla jít pustit kazeta. Při dopravním hlášení se kazeta odpojí.
Takže desku jsem vyletoval a kazeta i radio jde. Až budete měnit řemínek jako já tak s citem!