Selhání antiviru Avast Free antivirus - NEJEN MNĚ!
Moderátor: Moderátoři
- RomanoREPAIRS
- Philip_Fry
-
AmarokCZ
- Kontaktovat uživatele:
No dopadlo to dost hrozně, viry žádné nenašel, zato planých poplachů jak nasráno. Pokud nějaký rádoby antivir označí LMgrd, Crypserv nebo HASP za virus, tak takový "antivir" zkrátka nemá nárok na nic jiného než odinstalaci.
Jinak samozřejmě nejlepším antivirem je rozumný uživatel, stejně tak na druhou stranu sebelepší antivir neochrání PC od virů, když u mezi klávesnicí a židlí bude nějakej trotl.
A kutilmile - nelituju tě
-
AmarokCZ
- Kontaktovat uživatele:
Free verze čehokoliv jsou vždycky nějakým způsobem oškubané, mají sníženou efektivitu - při používání free AV jsem musel dělat reinstal systému zhruba po 3 měsících - prostě vždycky se někde něco "našlo", co "seklo systém". Šlo o Win XP Home i Profi. Po přechodu na placenou full verzi AVG jsem XP Pro nemusel reinstalovat skoro 3 roky - až do přechodu na W7. Ano, stálo to nějakou tu stovku, ale za tu absenci nervování se "co se mi ještě povede zachránit a co už ne" to stojí vybodnout se na free antivir. V rodině, kde nemůžu garantovat že na libovolný profil v PC nesáhne dítě nebo manželka s nulovou schopností v rozpoznání na co kliknout a na co ne (v zaměstnání má betonovej bloody-fuc.king-profi antivir a firewall) to prostě jinak řešit nelze.
A kutilmile - nelituju tě