Google lišta do IE a kde sú data uložené?

Počítače stolní, notebooky, tablety, tiskárny, scanery a vše, co nějak souvisí s PC

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
jandu

Google lišta do IE a kde sú data uložené?

#1 Příspěvek od jandu »

Po dlhej dobe som bol systémom prinútený preinstalovať XP Home ed.
Asus EeePC900 už mal niektoré ovládače znásilnené a zmenené a tak sa odmietol spustiť. Keďže má inštalačné súbory na skrytej partícii, v podstate je to jednoduchá záležitosť. Ale -
- systém ponúkol zálohovanie dát, čo po odkliknutí pomocou programu Ghost aj urobil. No po dokončení reinštalu ich nikde nevidím. Kde ich systém/program Ghost mohol uložiť?
Strata programov nie je problém, mám poslednú zálohu zo začiatku decembra, len ma to zaujíma.

Problém ale je v druhej veci. Pred rokom-dvoma pri inštalácii v IE bolo zobrazené okienko s vyhľadávačom Bing, kde ale bola možnosť si nastaviť iný vyhľadávač, konkrétne mňa zaujíma Googl. Teraz ale pri hľadaní iného vyhľadávača sa na ponúknutej stránke žiadna alternatíva nezobrazuje. Riešil som to pomocou softu, ktorý Google riadok pridá do panelov IE, ale okno s Bing mi tam zostáva a mierne povedané vadí mi to. Má na to niekto lepšie riešenie?
Elektronické súčiastky fungujú za pomoci dymu. Ak dym unikne, prestanú fungovať.
Vogon

#2 Příspěvek od Vogon »

Tadyse přidává Google jako default search
jandu

#3 Příspěvek od jandu »

Škoda že si tak ďaleko - toto som mal na mysli a na tejto stránke cez klik na "Možnosti hľadania" sa mi síce stránka zobrazila, ale iba s Bing-om na vrchu,pod tým už nič - pozval by som Ťa na nejaký mok.
Ďakujem.
Elektronické súčiastky fungujú za pomoci dymu. Ak dym unikne, prestanú fungovať.
Vogon

#4 Příspěvek od Vogon »

Jako by se stalo. :D
jandu

#5 Příspěvek od jandu »

Potrebujem poradiť s programom Ghost.
Odpovědět

Zpět na „Výpočetní technika“