starej ale dobrej
Moderátor: Moderátoři
Paní Kalianková nadává Pepovi, proč se vrátil z hospody až ráno.
"Hráli jsme si s Hadrabou na Microsoft, já dělal Windows a pořád padal, on byl technická podpora, zvyšoval mi stabilitu, takže jsem byl 3x v příkopu!"
U salaše se utábořili studenti. Ráno vstávají a jeden začne cvičit. Vyjde bača ze svojeho salaše a dívá se, jak student dělá kliky. Dívá se dívá a říká: "Že se u nás krade, to jsem věděl, ale aby někomu už kradli ženu při souloži, to jsem ještě neviděl."
-preboha, čo sa Vám stalo?
-Zrazila ma labuť.
-Labuť? čuduje sa lekár.
-Potom do mňa narazilo UFO!
-Hmm, takže UFO ..
-a potom ma po hlave plesol jeden anjel!
-Aha, rozumiem - a čo bolo potom?
-Potom? Potom sa kolotoč prestal točiť a konečne zastal.
Ráno matka budí syna:
-Vstávaj, musíš do školy!
-Ale mami, prečo musím ísť? Nenávidím školu!!
-Synak, povedz mi dva dôvody, prečo by si nemusel do školy!
-Za prvé: všetky deti ma nenávidia. A po druhé: učitelia ma nenávidia ešte viac!
-To sú len výhovorky! Vstávaj a odchod!
-Povedz mi iba dva dôvody, prečo by som tam mal ísť?
-Tak poprvé: máš už 47 rokov. A podruhé - ty si riaditeľ!
Letí nad USA a konstatuje: " Nóó, dobře, dobře jsem je tu dojebala"
Letí nad západní Evropou a směje se: „Super, super, jen tak dál.Trapte se dál vy 🤐…“
Letí nad Českem a diví se: "🤐, a to je co?
Tady jsem ještě ani nezačala a jak krásně si to tu dojebali sami…
Angličan v JihoAfrické republice se rozhodne, že by si rád zašel do kina. Příjde k okénku, ptá se na lístky a paní za okýnkem se začne děsně smát a říká:
"Nejste odsud, že?"
"Ne. Jak to víte?"
"U nás totiž bílí chodí do kina zdarma."
"Aha..."
Tak jde dál a ptá se uvaděčky, kam se má posadit. Ta se zeptá stejně:
"Nejste odsud, že?"
Angličan: "Ne, jak to víte?"
"U nás jdou bíli rovnou na balkón a černí sedí dole."
"Aha..."
Tak si sedne a uprostřed filmu se mu chce hrozně na malou...Výjde ven a ptá se uklízečky:
"Prosim Vás, kde se tu můžu vymočit?"
Paní se na něho podívá a říká:
"Vy nejste odsud, že ne?"
Angličan: "Ne, jak to víte?"
"U nás bílí močí přímo na ty černé, aby nezmeškali ani kousek filmu."
"Aha..."
Tak Angličan chce zachovat tradici, postaví se na balkóně a uprostřed filmu začne chcát z balkónu. Najednou se dole postaví černocha křičí:
"Do prdele! Ty nejsi odsud, že?
Angličan: "Ne! A jak to víte?"
"...Tak, chčiju aspoň CIK-CAK a ne pořád na mě!"
Jde okolo krásná žena, začne ho litovat a ptá se: "Chceš pusinku? Dostane pusinku a žena se zase ptá: "Chceš pohladit po kulkách?"
On: "Ano"
Žena ho hladí po kulkách, až se mu postaví a ptá se ho: "A v 3.14či už si byl?"
On: "Ne, nebyl"
A ona na to: "Tak za chvilku budeš, začíná příliv .......
Dívka povídá otci:
"Tati...jeden kluk ve škole mi říkal něco čemu sem nerozuměla. Říkal, že mám hezký čelní sklo, překrásnej kufr, supr karoserii a moje nárazníky jsou bezchybný..."
Otec na to:
"Řekni mu, že si ještě v záruce, a jestli se opováží otevřít ti kapotu, aby zkontroloval hladinu oleje , tak mu urvu výfuk....!!!!!!!."
- Přílohy
-
vaclav_havel_letiste.jpg- (297.42 KiB) Staženo 99 x
A kutilmile - nelituju tě
- Přílohy
-
430511_249560748455813_248949155183639_559443_756762629_n.jpg- (44.07 KiB) Staženo 63 x
Žena mu říká: "Nic si z toho nedělej, dáme mu na boky tužky, oblepíme je leukoplastí a bude to."
Po milovaní rozmlouvá pravý stydký pysk s levým:
"Ty, už jsme zažili kdeco, malého, velkého, bílého, černého, tlustého i dlouhého, ale na nosítkách nám ho ještě nikdy nedonesli !"
Atraktivní žena středního věku informovala svého plastického
chirurga, že chce zmenšit své stydké pysky, protože se věkem
příliš zvětšily a zplihly.
Z důvodu studu trvala na tom že se o její operaci nesmí nikdo dovědět.
Chirurg samozřejmě souhlasil.
Když se probrala z anestezie, našla vedle sebe na posteli položené tři nádherné růže.
To ji rozčílilo a okamžitě si nechala zavolat chirurga.
"Mám pocit, že jsem vás požádala, aby se o mé operaci nikdo nedověděl"!
Chirurg jí řekl, že splnil její přání a že první růže byla od něj.
Za její odvahu a důvěru v něj, jako v lékaře -
"Cítil jsem s vámi, protože jste si tím prošla bez jakékoli podpory blízkých."
"Druhá růže je od zdravotní sestry. Asistovala mi při operaci a
cítila s vámi, protože před nedávnem sama prošla touto procedurou sama.."
"A co ta třetí růže?" - zeptala se pacientka.
"Ta je od muže z oddělení spálenin - chtěl vám poděkovat za své
nové uši."
Víte, čim musíte ženu zahrnout, aby si přestala stěžovat, že se málo snažíte? .... hlínou.
Whitney Houston dokázala za 14 let dostat 6 Grammy. Působivé.
Její včerejší pokus dát 6 gramů za 14 minut se asi ale už moc nepovedl.
Šestnáctileté děvče se vrátí domu a smutně oznámí rodičům, že je těhotná. Otec rozzuřeně nabije pistoli a chce vědět, co je to za bastarda, že ho zabije. Dcera na to, že je to slušný člověk a postaví se k tomu zodpovědně. V tom zastaví před domem luxusní auto a vystoupí oháknutý mladý muž. Pozdraví rodinu, posadí se před rodiče, podívá se jim přímo do očí a
říká:
"Měl jsem poměr s vaší dcerou, ale bohužel moje rodina mi nedovolí si ji vzít. Protože jsem však vážený člověk, chci nést následky za vzniklou situaci. Nechci nechat ji ani dítě v nouzi a proto navrhuji následovné...
Narodí-li se chlapec, pošlu na jeho účet milion Euro a až dospěje, bude spravovat 5 poboček prodeje vozů značky Alfa Romeo. Jestliže se narodí děvče, dostane na účet milion Euro a v dospělosti převezme 10 salonů krásy. Kdyby ale nešťastnou náhodou dítě potratila....." Otec vylítne, položí mu ruku na rameno a povídá: "TAK JI VOŠUKÁŠ ZNOVA, žádný problém...