Zdravím všechny, chtěl bych vás požádat o radu minulý týden když jsem přijel z práce a chtěl si otevřít DO bránu tak se rozjela a po chvilce došlo ke skratu a zastavila se samozdřejmně spadl i jistič potom sem to rozmontoval a zjistil že tím skratem se odpálili dva kondiky ty jsem vyměnil ale nastal mi problém když mačkám DO tak to vubec nereaguje nevěděl by mi někdo poradit co stím ?
procesor píše:Nechodiť domov z práce , alebo dať viac info o tom zázraku(možno z minulého tisícročia).
nesměj se ten zázrak je jen 8 let starý a do te doby fungoval dobře jake informace máš namysly co se týka značky tak to jsem stoho nevyčetl a návody ktomu nemám pač jsme se tu přestěhovali
Zkontroluj, zda máš nějaké napětí na elektrolytických kondenzátorech (ty dva největší).1. Ten co je u usměrňovače, 2.Ten, co je na desce přijímače Mělo by na nich být kolem 24V, spíš víc.
Ja sa nesmejem, Tie kondenzátory mohli, ale nemuseli byť dôvodom poruchy. Ak len následne "scípli", môže tam byť oveľa viac odpálených obvodov bez viditeľného náznaku.
Zkus znova naladit ovladač, občas se to stává, že se vymaže.
1.stiskni tlačítko na přijímači
2.rozsvítí se led
3.uvolni tlačítko
4.po dobu svitu led tiskni tlačítko na dálkovém ovládači
5. po zhasnutí ledky na přijímači uvolni tlačítko dálkače
6.nalazení hotovo
ACDC píše:Zkus znova naladit ovladač, občas se to stává, že se vymaže. 1.stiskni tlačítko na přijímači 2.rozsvítí se led 3.uvolni tlačítko 4.po dobu svitu led tiskni tlačítko na dálkovém ovládači 5. po zhasnutí ledky na přijímači uvolni tlačítko dálkače 6.nalazení hotovo
taky nic skoušel sem to všelijak tet a nic akorát jednou mi začala blikad ledka na příjímači když sem stiskl ovladač ale musel být kousek od něho
ještě se zeptam jinak nešl by tenhle system hodit někam do pryč a udělat si nový ? ten motor tam je na 230V co bych ktomu potřeboval všechno ? a šli by dopasovat ovladače