Regulátor topného tělesa 2,2kW
Moderátor: Moderátoři
Regulátor topného tělesa 2,2kW
napadlo mě použít tohle.
vidí někdo nějakej zádrhel v použití?
dík
V případě, který uvádím, t.j. 20 aktivních period z celkem 50 za sekundu, je těleso pod proudem 40% času, tedy, podle použitého odporového materiálu a jeho teploty uvnitř, můžeš počítat s výkonem asi 42-50% výkonu maximálního.
Totéž lze nastavit stmívačem, ale za cenu značného vyzařování rušení do okolí (zvlášť digitální televize na to reaguje krásnými čtverečky až statickým obrazem, když je anténa poblíž a ještě se zesilovačem, taková nemusí být ani poblíž). To regulátor spínaný v nule neudělá.
Ono o tom rušení už mi někdo něco říkal, ale bylo to spíš taková jedna paní povídala. Myslím, že to si v husté sousedské zástavbě, kde každý ma digit. anténu a popřípadě satelit dovolit nemůžu..
Mohl by mi někdo nastínit, popřípadě nahodit link na regulátor, spínaný tedy i v nule, který by měl dostatečný výkon pro tuto mojí aplikaci?
díky moc
kdybych našel na našich nebo i zahraničních webech takovýto regulátor, tak bych se neptal..
ok1hga: kdybych byl náhodou tvůj soused a rušil ti tím televizi, tak bys asi nebyl moc rád, že?
jinak zhruba jak velké rušení od toho lze očekávat? jestli to má cenu zkoušet a být co nejdál od antén nebo je to ve své podstatě nemožné.